Kas gaida zodiaka zīmes mīlas horoskopā nedēļai no 21. līdz 27. augustam

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām priekšā būs dinamiska un kaislīga nedēļa. Tu būsi enerģijas pilns un alksti pēc piedzīvojumiem mīlestībā. Nepalaid garām iespēju satikt kādu jaunu cilvēku vai ar romantiskiem mirkļiem iekrāsot savas pašreizējās attiecības.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas zvaigznes tev iesaka pievērst uzmanību detaļām attiecībās. Mazas lietas var daudz ko mainīt, un partneris novērtēs tavas rūpes par tām. Izdari kaut ko jauku saviem ģimenes locekļiem.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari, nākamajā nedēļā tu centīsies panākt harmoniju un līdzsvaru savās attiecībās. Centies izvairīties no konfliktiem un meklēt kompromisus savā mīlas dzīvē. Atvēli laiku sev.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni, jūs gaida kaislīga nedēļa. Tu būsi kaislību un vēlmju pilns. Nebaidies paust savas jūtas un pavadīt vairāk laika ar partneri.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki šonedēļ uzsvaru liks uz piedzīvojumiem un jaunām tikšanās reizēm. Šis varētu būt interesantu mīlas piedzīvojumu laiks. Ja radīsies iespēja, dodies atvaļinājumā.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāži šonedēļ mēģini būt atvērtāks un spontānāks savās attiecībās. Tas tavai mīlas dzīvei var piešķirt svaiguma un dažādības.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri, šajā jaunajā nedēļā pievērsiet uzmanību savām intuitīvajām sajūtām attiecībās. Ieklausies savā sirdī un uzticies savām sajūtām. Ja tas ir tas, par ko tu jau sen sapņo, drosmīgi ej pretī savam liktenim.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis, jūsu sapņi un fantāzijas jaunajā nedēļā varētu kļūt par realitāti. Ļauj sev sapņot un ticēt brīnumiem mīlestībā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment