Kas notiks ar naudu Koka pūķa gadā: finanšu horoskops 2024. gadam visām zodiaka zīmēm

Nākamā gada saimnieka ugunīgā stihija saistās ar ambīcijām. Izvirziet neticamus finansiālus mērķus, par kuriem iepriekš neuzdrošinājāties sapņot. Nākošo gadu būs iespēja tos īstenot. Tiesa, būs jāizpilda viens nosacījums.

Auns

Nākamā gada galvenā planēta Auna zīmei ir Plutons. Šis gads tiks aizvadīts transformācijas, pārmaiņu un bagātības paspārnē. Nauda plūdīs pretī no visām pusēm – nedrīkst palaist garām iespēju. Bet jums nevajadzētu palikt savā komforta zonā. Uzņemieties risku finanšu sektorā: atveriet biznesu, sāciet jaunus projektus, paplašiniet darbības jomu un atrodiet investorus.

Vērsis

Nākamajā gadā jūs patronizēs Jupiters – ambīciju, greznības un mēroga planēta. Tāpēc iznāc no ēnas un dari sevi zināmu. Pakalpojumu reklamēšana un personīgo lapu izstrāde sociālajos tīklos palīdzēs palielināt ienākumus. Demonstrējot sevi, Jupiters ļauj pārspīlēt pieredzi un spējas. Mēģiniet uzstāties uz skatuves lielas auditorijas priekšā. Nākotnē visas šīs darbības labvēlīgi ietekmēs finanses.

Dvīņi

Venera, skaistuma, estētikas un diplomātijas planēta, jaunajā gadā valda jūsu zīmē. Lai 2024. gadā būtu finansiāli veiksmīgs, mācies risināt sarunas, apiet asus stūrus un neielaisties konfliktos. Lojalitāte ir jūsu galvenais naudas palielinātājs. Gads ir labvēlīgs noderīgu sakaru paplašināšanai un jaunu draugu iegūšanai.

Vēzis

Mēness, kas ir atbildīgs par ģimenes siltumu, 2024. gadā valda Vēža zīmē. Nosakiet savas prioritātes savādāk – ļaujiet ģimenei tās vadīt, nevis strādāt. Pievērsiet uzmanību saviem mīļajiem, pavadiet vakarus ar viņiem. Izveidojiet jaunas tradīcijas un organizējiet sen aizmirstas pulcēšanās. Apņem sevi ar mājas komfortu un siltumu – tad jaunās iespējas, ko sniegs Pūķa gads, pacels tavus ienākumus augstākā līmenī.

Lauva

Jūsu galvenā planēta 2024. gadā ir Plutons. Šī planēta ir atbildīga par risku un pārvērtībām. Lai kļūtu bagātāks, jums ir jāmainās. Nākamgad atbrīvojies no visa, kas jau sen ir bijis garlaicīgs. Pametiet darbu, kuru ienīst, mainiet savu nemīlamo dzīvesvietu, risiniet toksiskas attiecības, mainiet savu apģērba stilu. Uzņemieties risku un rīkojieties izlēmīgi!

Jaunava

2024. gadā Jaunavām nozīmīgā planēta ir Saturns. Stingrības, atbildības un režīma planēta. Pedantiskums un pamatīgums darbā palīdzēs uzlabot jūsu finansiālo stāvokli. Pierakstiet visus savus finanšu mērķus, plānotos ienākumus un izdevumus katram nākamā gada mēnesim. 2024. gadā centies strādāt, pedantiski ievērojot savu ikdienas rutīnu. Vadītājiem vajadzētu pievienot nopietnus norādījumus un termiņus darbiniekiem paredzētajiem noteikumiem, būt stingrākiem pret sevi un saviem padotajiem.

Lasi vēl: “Veiksmes skūpsts”: 3 zodiaka zīmes piedzīvos neticamu veiksmi un panākumus profesionālajā jomā 2023. gada decembra otrajā pusē

Atpūta 2024. gadā Jaunavām neko labu nedos, bet grūtību pārvarēšana un smags darbs, gluži otrādi, nesīs panākumus un karjeras izaugsmi.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment