Kas patiesībā slēpjas aiz bodibildinga sacensību aizkulisēm? Ja domā, ka zini visu, tad maldies

Lai nokļūtu uz sacensībām, topošie dalībnieki ļoti cītīgi strādā sporta zālēs. Viņi stundām vazājas ap dzelžiem un ievēro visdažādākās diētas. Pat šeit – sacensību dienā un vietā – viņi neapstājas! Uzzini, kas patiesībā slēpjas bobibildinga sacensību aizkulisēs!

Gosportā, kas atrodas Anglijas nemetropoles grāfistē Hempšīrā, katru gadu norisinās bodibildinga sacensības. Dalību sacensībās var ņemt sportisti vecumā no 20 līdz 70 gadiem. Viņi uzstājas visdažādākajās kategorijās, sacenšoties par pirmajām vietām.

Atlēti, galvenokārt, koncentrējas uz savu fizisko formu: nemitīgi trenējas un pēcāk noklāj sevi ar mākslīgā iedeguma kārtām, lai izceltu muskuļu reljefu. Mēs šodien vēlamies jums parādīt to sacensību daļu, kura plašākai publikai parasti nav pieejama. Nevis uz skatuves, bet gan aizkulisēs!

Stāvvieta kļuvusi viņiem par treniņu vietu: daži liek lietā hanteles, bet citi pumpējas vai taisa vēdera preses.

Ēkas gaiteņos manāma draudzīga un nepiespīlēta atmosfēra. Dalībnieki jokojas un gaida uznācienu uz skatuves.

Lai iegūtu tādas ķermeņa aprises, kādas viņiem ir sacensību dienā, dalībnieki ir iztērējuši neskaitāmas stundas, pacietību, nervu šūnas un smagu darbu.

Renē Pikardī šajā foto uzklāj mākslīgo iedegumu savam dēlam, tās dienas sacensību dalībniekam, Džeimsam Pikardī – tas viss notiek tur pat stāvlaukumā.

“Miss bikini” dalībniecēm jābūt ne tikai trenētām – viņām jāspēj sevi parādīt defilē augstpapēžu kurpēs.

Lūk, kā vīri trenējas pirms lielā uznāciena!

Konkursa “Miss bikini” dalībniece Ērina Berstova, tērpusies gaiši zilā ar Swarovski kristāliem noklātā bikini, veic pēdējos vingrinājumus, lai iegūtu muskuļu pampumu tieši pirms uzstāšanās.

 

Pēdējie sagataves procesi pirms uznāciena.

 

Tāpat, daži no dalībniekiem var padižoties arī ar saviem tetovējumiem.

 Šie foto ir kārtējais pierādījums tam, ka smags darbs atmaksājas. Ja kaut ko ļoti vēlaties, pie tā ir smagi jāstrādā! Šie dalībnieki ir trenējušies gadiem un par to nesūdzas, jo viņi saprot, ka rezultātus nevar iegūt mēneša laikā.

 Lai arī cik daudz būtu tādu, kas šos cilvēkus nomelno, viņus patiesībā vajadzētu cienīt, jo viņi dara to, ko lielākā daļa cilvēku nekad nedarītu – tā vietā labāk sēdētu uz dīvāna un aprunātu tos, kas kaut ko dara.

Lasi vēl: Iepazīsties: pensionāri, kuri cenšas iekļūt pasaules bodibildinga čempionātā

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment