Katrai zodiaka zīmei laimīgākā nedēļas diena, sākot ar 29. janvāri – pieraksti savu veiksmes dienu un nepalaid to garām

 

Svari
(23. septembris–22. oktobris)

Laimīgā diena: piektdiena, 2. februāris, pēdējā ceturkšņa mēness Skorpiona zīmē jūsu bagātības sektorā.

Pēdējais mēness ceturkšņa ceturksnis Skorpionā uzausīs jūsu bagātības sektorā, sniedzot svarīgu iespēju sadziedēt visus pagātnes finanšu parādus, kā arī saņemt negaidītas dāvanas. Skorpions pārvalda jūsu dzīves jomu, kas pārvalda finanses, lietas, kuras jūs dzīvē vērtējat visvairāk, un sajūtu, ko esat vērts saņemt. Kad sākat ieiet šajā jaunajā dzīves posmā, ir svarīgi rūpēties par uzņēmējdarbību un atcerēties, ka visu, ko jūs uzskatāt par savu vērtību, to jūs galu galā iegūsit.

Izmantojiet pēdējā ceturkšņa Mēness enerģiju Skorpionā, lai nomaksātu visus nenokārtotos parādus, sastādītu plānu, kā sasniegt lielāku pārpilnību un ņemtu vērā gaidāmo palīdzību vai finansiālu dāvanu no kāda tuva cilvēka. Zinot, ka esi ne tikai finansiālas drošības cienīgs, bet arī palīdzības saņemšanas, tu sāksi magnētiski viegli piesaistīt savā dzīvē visu, ko vēlies.

Skorpions
(no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Laimīgā diena: Pirmdiena, 29. janvāris, Marsa trigons Urāns tavā saziņas mājā.

Marss šobrīd atrodas Mežāzī, izceļot jūsu komunikācijas sektoru, savukārt Urāns atrodas Vērša zīmē, izceļot jūsu partnerattiecības un galvenās vajadzības. Šajā telpā jums būs svarīgas sarunas, kas griezīsies ap jaunajām robežām, kuras esat noteicis sev. Palīdzēt citiem vienmēr ir izdevīgi, taču jūs arī uzzinājāt, ka jūs nevarat pārspīlēt sevi pret tiem, kuri nenonāks tādu pašu attālumu jūsu vietā. Taupot sevi un savu enerģiju, jūs varat ieguldīt savos sapņos.

Izmantojot Marsa trigonu Urānu, padomājiet par sarunām, kas jums ir nepieciešamas ar citiem, lai jūs varētu vairāk koncentrēties uz savu dzīvi. Tas var būt darbā vai personīgajā dzīvē, bet, atgūstot enerģiju, jūs varat to izmantot lietām, kas jums nesīs ne tikai lielāku laimi, bet arī veiksmi jūsu dzīvē.

Strēlnieks
(22. novembris–21. decembris)

Laimīgā diena: pirmdiena, 29. janvāris, Marsa trigons Urāns jūsu finansiālās pārpilnības mājā.

Kopš Jupiters 2023. gadā pārcēlās uz Vērsi, jūs koncentrējaties uz savu labklājību un to, kā dzīvot veselīgāk. Tas jau ir mainījis daudzas jūsu dzīves jomas. Tomēr tagad jūs tiekat vadīts izmantot šo enerģiju, lai atjaunotu savu skatījumu uz sevi un to, kā jūs strādājat, lai radītu finansiālu pārpilnību savā dzīvē.

Tā kā Marss Mežāzī uzsver finanšu lietas, Urāns Vērsī palīdzēs jums veikt izmaiņas, kas nepieciešamas, lai realizētu daudzas jūsu idejas. Kamēr Jupiters joprojām atrodas Vērša zīmē, palīdzot jums dot iespēju veselīgāk pieiet citiem cilvēkiem un tēmām savā dzīvē, tagad jums būs izaicinājums veikt pozitīvas pārmaiņas un izmantot jaunas iespējas. Atgādiniet sev, ka jūs neesat tas pats, kas bijāt iepriekš, tāpēc arī jūsu dzīvesveidam ir jāizskatās pavisam citam.

Mežāzis
(22. decembris–19. janvāris)

Laimīgā diena: Pirmdiena, 29. janvāris, Venēras trigots Urāns tavā radošuma un prieka mājā.

Nav jēgas iegūt finansiālo pārpilnību un panākumus, par kuriem sapņojat, ja tie nenes jums vēlamo laimi. Tas ir kaut kas, par ko jūs domājāt pavisam nesen, tāpēc ir pienācis laiks paplašināt savu skatījumu uz to, kas sniedz jums patieso pārpilnību, ko meklējat. Svarīgi atcerēties, ka jums nekad nevajadzētu justies tā, ka jums ir jāizvēlas starp profesionāliem panākumiem vai laimi dzīvē. Iespējams, jums vienkārši būs jākļūst nedaudz radošam, plānojot savu laiku.

Venera Mežāzī pašlaik atrodas jūsu Mežāža zodiaka zīmē, palīdzot atcerēties to, ko jūs patiesi mīlat un kā tas atspoguļojas tajā, kā jūs mīlat sevi. Tā kā Venēra Vērsī veido Urāna trijstūri, tā izcels radošuma, prieka un laimes tēmas un laimīgu negaidītu notikumu virknē palīdzēs jums mainīt savu dzīvi visos iespējamos veidos.

Ūdensvīrs
(20. janvāris–18. februāris)

Laimīgā diena: piektdiena, 2. februāris, pēdējais mēness ceturksnis Skorpionā jūsu profesionālo tieksmju sektorā.

Skorpiona enerģija vienmēr valda tavā karjerā, tāpēc tu mēdz biežāk mainīt karjeras ceļus. Jūsu profesionālais darbs ir saistīts ar to, kur atrodaties personīgi ar sevi, tāpēc, augot, noteiktam posmam jūsu karjerā ir jābeidzas. Šī ir Skorpiona atdzimšanas ūdeņainā enerģija, kas ļauj godāt to, ko vēlies sajust, un atbrīvot to, kas vairs nerezonē ar tavu dvēseli.

Iespējams, pēdējā laikā esi bijis neapmierināts ar savu karjeru vai paziņojis par lielu darījumu, taču 29. janvāra nedēļā kaut kas mainīsies uz labo pusi, ļaujot atbrīvoties no tā, kas tev vairs nekalpo. Dažos gadījumos tas var nozīmēt darba maiņu vai pat profesijas maiņu.

Tomēr citos gadījumos tā var vienkārši būt jūsu perspektīvas maiņa, kas ļauj jums izbaudīt visas priekšrocības, kas jums ir, nenesot sev līdzi nekādus negatīvos aspektus, kas jūs nomāc. Tuvojas gaišāki laiki, kas ļaus jums darīt to, ko jūs darāt vislabāk, kas ir pārveidoties uz labo pusi.

Zivis
(19. februāris–20. marts)

Laimīgā diena: piektdiena, 2. februāris, pēdējā ceturkšņa mēness Skorpionā tavā veiksmes un ceļojumu mājā.

Pēdējais mēness ceturksnis Skorpionā aug jūsu veiksmes un ceļojumu namā, palīdzot pārdomāt ceļus, kas iet un nav veikti. Skorpiona enerģija ir saistīta ar jaunām iespējām, paplašināšanos, lielāku garīgumu un ceļojumiem, kas kalpo kā dzīves laimīgā daļa. Kamēr pēdējais mēness ceturksnis velk jūs iekšā jūsu vēlmju un sapņu virzienā, šī ir jūsu iespēja atjaunot saikni ar to, ko vēlaties sev, lai jūs varētu maksimāli izmantot katru dievišķo iespēju, kas jums ir priekšā.

Lasi vēl: Horoskops februārim visām zodiaka zīmēm

Pēdējais mēness ceturksnis ir iespēja atlaist un kaut ko atbrīvot. Neatkarīgi no tā, vai tā ir nožēla vai šaubas par savām spējām, atbrīvojot to, kas ir traucējis jums virzīties uz priekšu, jūs varat atkal atvērties dzīvei un sākt būt sava likteņa veidotājs. Viss, kas atrodas aiz jums, nav domāts jums, tāpēc ir pienācis laiks godāt savu patiesību un vēlreiz ieklausīties dvēseles aicinājumā, jo jums šajā dzīvē vēl ir darāmas pārsteidzošas lietas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment