Katram cilvēkam esot 9 dzīvības. Uzzini, kurā pēc kārtas jau esi tu un ko tas nozīmē tavai nākotnei

Droši vien visi ir dzirdējuši teiktu, ka kaķiem ir 9 dzīvības. Jēdziens ir ļoti vecs, nodots no paaudzes paaudzē un, šķiet, pat attiecas uz cilvēkiem.

Saka, ka, ja cilvēks nespēj sevi realizēt vienā dzīvē, viņš atkārtos ciklu, līdz viņam izdosies. Kamēr nav sasniegts progress vienā dzīvē, jūs nevarat pāriet uz nākamo. Numerologi iesaka aprēķināt, kādā dzīvē jūs tagad atrodaties, kāds ir jūsu aicinājums un ko vispār vajadzētu sagaidīt.

 

Kā aprēķināt

To aprēķināt ir diezgan vienkārši. Paņemiet savu dzimšanas datumu, saskaitiet visus skaitļus, samaziniet rezultātu līdz vienam skaitlim un lasiet par savu dzīvi.

Piemērs: 1991. gada 25. decembris. 1+ 9+ 9+ 1 + 2 + 5 + 1 + 2 = 30. Samazinām rezultātu līdz viencipara skaitlim: 3 + 0 =  3. Tava trešā dzīve.

 

Ja rezultāts iznāk lielāks nekā vienciparu skaits, tad rezultātu vēlreiz jāsadala divos ciparos un jāsaskaita!

 

Piemēram, ja esat dzimuši 1999. gada 29. augustā tad matemātika ir šāda: 1 + 9 + 9+ 9 + 2 + 9  + 8 = 47   Bet saskaitot 4+ 7  = 11  Par cik tas nav vienciparu skaitlis, tad 11 sadalam vēlreiz: 1 + 1 = 2 , jeb tava otrā dzīve!

 

Cilvēkam ir 9 dzīvības. Kurā tagad esi tu?

Pirmā dzīve

Pirmā dzīve ir pirmā pieredze. Dvēsele ir jauna, tai ir tādas iezīmes kā egoisms, maza pieredze. Viņa pieļauj daudz kļūdu, tāpēc viņai ir jāpieliek daudz pūļu it visā – attiecībās, bērnu audzināšanā, mācībās, karjeras veidošanā. Bet lielākais izaicinājums ir iemācīties izdzīvot šajā pasaulē. Jums jāiemācās uzņemties iniciatīvu, kā arī jācenšas būt atvērtiem garīgai gudrībai.

 

Otrā dzīve

Vajag dzīvot mīlestības, attiecību dēļ. Jūs zināt, ka, lai jūs varētu izdzīvot, tuvumā ir vajadzīgi citi cilvēki. Tavs uzdevums ir mīlēt un novērtēt citus, būt iecietīgiem.

Lasi arī: Kas ar tevi notiks, ja ēdīsi pa vienai ķiploka daiviņai dienā

 

Trešā dzīve

Jums ir īpaši svarīga  finansiālā labklājība un trešajā dživē dzīvojošie to ĻOTI bieži arī sasniedz. Jūsm ir liela iespēja augt ausgtā sabiedrībā un jūs cenšaties to nepamest. Jūs vienmēr vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu, bet izvairāties no riskantiem piedzīvojumiem. Jūs esat vērsts uz ģimenes veidošanu, uzticīgu draugu un dzīves partneru iegūšanu. Tavs uzdevums ir iemācīties būt pārliecinātam par sevi, kļūt drosmīgākam, lai tiktu pāri jau pierasto lietu robežām.

 

Ceturtā dzīve

Cilvēkiem ar ceturto dzīvi parasti ir kaut kādi uzpūsti mērķi, plāni, un viņi salīdznoši reti sazinās ar partneriem un ģimeni. Viņi ir ļoti piesardzīgi, taču vairs nebaidās veikt riskantas darbības. Attiecībās viņiem ir svarīga stabilitāte un komforts. Pēc ekspertu domām, šajā dzīvē ir arī dvēseles, kas nāk pasaulē, lai atkal satiktos ar savu dvēseles draugu no pagātnes. Tas īpaši attiecas uz cilvēkiem ar ceturto dzīvi.

 

Piektā dzīve

Viņi ir ļoti sapņaini cilvēki, dzīvo ar entuziasmu un tā, kā viņi to vēlas. Viņiem parasti ir viss saraksts ar lietām, kuras viņi vēlas paveikt un ko viņi vēlas sasniegt šajā dzīvē. Viņiem parasti visā veicas, lai arī finansiāli viņi nav bagāti. Ja jūs parādīsit lielāku radošumu, tad principā jūs varat sasniegt augstumu un finansiālo labklājību. Un cilvēkiem ar piekto dzīvi patīk dažādība mīlestībā, tāpēc viņi cenšas neuzsākt ļoti ātri nopietnas attiecības.

 

Sestā dzīve

Jūs saprotat gan savu ķermeni, gan dvēseli. Jūs zināt, kā rūpēties par sevi, saprotot, ka tikai jūs esat atbildīgs par savu ķermeni. Jūs ticat Visuma likumiem, ticat karmai. Cilvēki ar sesto dzīvi arī ļoti vērtē materiālo bagātību. Viņiem ir ļoti grūti atrast līdzsvaru starp personīgo dzīvi un darbu.

 

Septītā dzīve

Grūta dzīve, pilna pārbaudījumu, to sauc arī par karmu. Cilvēku ar septīto dzīvi liktenis ir nežēlīgs, ceļā pastāvīgi rodas problēmas un šķēršļi. Viņu galvās bieži ir  negatīvas domas, pārdomas, ka dzīvē nav jēgas…. Un viņu uzdevums ir nest savu dzīvi kā krustu līdz galam, atmaksājot visus savus karmiskos parādus.

 

Astotā dzīve

Jūs esat ļoti radošs un veiksmīgs cilvēks. Jūsu dzīve sastāv no saziņas un labklājīgas dzīves sakārtošanas sev un tuviniekiem. Visbiežāk cilvēki ar astoto dzīvi ir līderi, guru. Tie palīdz cilvēkiem attīstīties, iemāca mīlēt un veikt nopietnas pārmaiņas pasaulē. Jums ir jāsaglabā garīgā dzīve uz visiem laikiem un jāuzmanās no manipulatoriem.

 

Devītā dzīve

Devīto dzīvi sauc arī par jaunu dzīvi. Tajā cilvēki parasti ir ļoti laimīgi, bet dzīve viņiem šķiet ļoti garlaicīga. Viņi ir ļoti cieši saistīti ar visu vieglo un garīgo. Viņi ir ļoti nekaitīgi un mīļi cilvēki, kuriem ĻOTI nepatīk melot un viņi cenšas dživot tā kā vēlas. Viņi dzīvo pārpilnībā visos aspektos.

Lasi arī: Kāda ir tavas zvaigžņu zīmes dvēseles būtība? 

Vienlaikus,  viņiem ir neērti savā ķermenī, viņi pastāvīgi vēlas kaut ko mainīt tajā. Viņi nebaidaš no nāves! Cilvēki ar devīto dzīvi nevar veidot ciešas attiecības, jo viņu dvēseles piesaista jaunas dvēseles, ar kurām viņiem jāpadalās savā gudrībā. Ir svarīgi nezaudēt ticību un saglabāt savu garīgo gudrību neatkarīgi no grūtībām, kas rodas ceļā.

Uzraksti mums komentāros, kāds ir jūsu rezultāts!

Arī interesanti: 3 pazīmes, kas norāda, ka jūsu priekšā ir ideāla sieviete

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment