Tuvojās ballīte vai vienkārši gribās palutināt sevi un tuvākos, bet vēl nav zināms, ko liksim uz galda. Rekur, katrs ēdiena baudīšanas mirklis būs tik neaizmirstams, ka par to atcerēsies nākamajās ēdienreizēs!
Ābolu pīrāgs kulinārijā ieņem augstu vietu statistikā, un tā pirmsākumi meklējami gadsimtiem senā pagātnē Eiropā, kur tas vēl nebija ieguvis pasaules mēroga atpazīstamību līdz ļaudis ar pirāgu receptēm sāka šķērsot Atlantijas okeānu – tādējādi vēlāk kļuva par vienu no amerikāņu gastronomijas simboliem.
Lai no smilšu mīklas pagatavotais ābolu pīrāgs būtu garšīgāks, pievieno tam kārtiņu maiga vaniļas krēma.
Pagatavošanas laiks – 3 stundas
Porciju daudzums – 8 porcijas
Sastāvdaļas
Sviests – 120 grami
Cukurs – 100 grami
Olas – 1 gabals
Skābais Krējums – 1 ēdamkarote
Cepamais pulveris – 1/2 tējkarotes
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- Kad eju ciemos, 5 minūtēs varu pateikt, vai saimniece ir laba vai nē – skatos tikai uz trim lietām
- “Atlaide, kas patiesībā nav atlaide” – ko man atklāja draugs, kurš strādā Valmieras veikalā
- Nedēļas nogale mums sagādās grūtības: sinoptiķi paziņoja, kas sagaidāms 25. un 26. oktobrī
- „Tāpēc jūs neesat tādi!” vācietis ar pirkstu norādīja, ar ko latvieši atšķiras no ārzemniekiem
- Kā gan es agrāk tā netaisīju makaronus: maz izdevumu, bet lieliska garša
- Cilvēki, kuri vēlāk dzīvē paliek vientuļi, bieži jaunībā pieļāvuši šīs 8 draudzības kļūdas







