Šodien es vēlos dalīties ar jums ar ķirbju sulas recepti. Noderīga, garšīga un aromātiska. To nav grūti pagatavot, sula lieliski uzglabājas, un tai ir samtaini maiga garša.
Svarīgi ievērot precīzas sastāvdaļas un daudzumu, lai viss sanāktu lieliski. Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
PAGATAVOŠANAS METODE:
Mums būs nepieciešams ķirbis un āboli vienādās proporcijās. Atdalām sēklas un nomizojam miziņu. Tos sagriež gabaliņos.
Mums būs nepieciešami arī 2 apelsīni un 1 citrons. Izspiediet no tiem sulu un ielejiet glāzēs.
Ķirbis un oranžā krāsa lieliski papildina viens otru. Svaigi spiesta apelsīnu sula piešķir samtaino ķirbju dzērienam tropiskas notis un svaigumu. Citrons šeit spēlē konservanta lomu un līdzsvaro dzēriena saldumu.
Tagad mēs ielejam sagatavoto ķirbi un ābolus katliņā. Man ir katls 6 litriem, un es paņēmu 1 kg ķirbju un ābolu, un tie jau ir nomizoti. Piepildām ar ūdeni tā, lai visi gabaliņi būtu iegremdēti ūdenī.
Zelts, nevis sviestmaizes. Tās ir pirmās kas tiek apēstas uz svētku galda
VIDEO:
Ielej 1,5 litrus ūdens. Aizveru ar vāku un uz lēnas uguns vāru, līdz ķirbis kļūst mīksts. Parasti tas man aizņem 20 minūtes.
Galvenais gan tikai sekos!
Mana omīte atklāj, kura sastāvdaļa padara biezpiena plāceņus tik garšīgus, ka tie pazūd 2 minūtēs
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Zieds šajā dienā nav laba vēsts: laika un dabas zīmes 13. novembrim
- Kad uzzināju par mikroautobusa vadītāja rīcību, nolēmu viņu atrast; sabiedrībai ir jāzina par šādiem cilvēkiem
- Sirreālas sajūtas, ko šoruden 9 Latvijas skaistākajās dabas vietās varēs piedzīvot ikviens (+ VIDEO)
- Kā pagatavot īpaši maigu ābolu pīrāgu: atklāju vienu vienkāršu soli pēc cepšanas
- Kā iekurināt krāsni bez dūmiem: pārbaudīti padomi no pieredzējušiem krāšņu kurinātājiem
- Ziemassvētku krāsas, kas ir modē 2025. gadā (nē, ne sarkana un zaļa)











