Es labprāt parādīšu, kā pagatavoju maigus, ātrus un vienkāršus salātus ar pupiņām. Lai arī recepte izmanto šķietami parastas sastāvdaļas, gala rezultāts vienmēr ir pārsteidzoši garšīgs!
Produkti savstarpēji lieliski harmonē un lieliski papildina viens otru, radot izsmalcinātu garšu kombināciju. Kā jau minēju – viena no galvenajām sastāvdaļām šajos salātos ir pupiņas. Pupiņas piedāvā maigu, krēmīgu tekstūru, kas lieliski kontrastē ar majonēzes gludo un bagātīgo struktūru. Tās piešķir salātiem ne tikai maigumu, bet arī dažādību tekstūrā, kas padara ēdienu interesantāku.
Pupiņām ir viegla, neitrāla garša, kas labi savienojas ar majonēzi un citām sastāvdaļām salātos. Tās absorbē mērci un citas garšvielas, kļūstot par lielisku bāzi garšu balansam. Protams ir arī vairāsk citas, vēl svarīgākas nianses, kas padara šos salātus tik īpašus, bet par to vairāk tālāk.
Precīzas sastāvdaļas atradīsis raksta beigās!
Ķeramies klāt pagatavošanai!
Pagatavošana:
Cieti vārītas olas sarīvē uz rupjās rīves.
Tāpat sarīvē arī novārītus burkānus. Sastāvdaļas liek bļodā.
Tad mēs sarīvējam kausēto sieru uz smalkas vai vidējas rīves. Es iepriekš ielieku to saldētavā uz 20 minūtēm, lai vieglāk sarīvēt.
Uzreiz sarīvēju 2 ķiploka daiviņas, tas salātiem piešķirs pikantu garšu. No konservētajām sarkanajām pupiņām notecina šķidrumu un pievieno salātiem.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Dīvainas eglītes un neparasti koku stumbri: eksperti nosauc drošas pazīmes, kas liecina, ka šajos Latvijas mežos dzīvo lāči (+ FOTO)
- Ko nekad nevajadzētu stādīt pēc sīpoliem — liela daļa dārzkopju pieļauj vienu un to pašu kļūdu
- Sinoptiķi ir samulsuši: 2026. gada ziema būs īsts pārbaudījums visiem – gatavojieties sliktākajam
- Vairs nepērku šādu zivju veidu: kuru labāk atstāt veikalā un kā izvēlēties svaigu — uzzināju nejaušā sarunā ar Daugavpils kasieri
- Ciemojoties pie amerikāņu ģimenes pamanīju, ka viņiem mājās nav elektriskās tējkannas – stāstu kāpēc
- Kad ir vislabākais laiks, lai stādītu kokus dārzā: agronomi snieguši skaidru atbildi











