Tad salātiem pievieno majonēzi, piparus un sāli pēc garšas.
Samaisa, pārliek salātu bļodā un salāti ir gatavi pasniegšanai.
Gatavoju vakariņām vai pusdienām, salāti sanāk sātīgi, maigi un garšīgi. Tajā pašā laikā tas tiek pagatavots vienkārši un ātri. Ikvienam, kam garšo pupiņas, šī recepte noteikti patiks. Ja olas un burkānus izvārīsi iepriekš, salātus var pagatavot burtiski 5 minūtēs.
Sastāvdaļas:
konservētas pupiņas – 1 bundža
burkāni – 1 gab.
olas – 3 gab.
kausētais siers – 1 gab.
ķiploki – 2 daiviņas
majonēze – 2 ēdamk.
sāls, pipari – pēc garšas
Pupiņas ir bagātas ar olbaltumvielām, šķiedrvielām un vitamīniem, kas salātus padara sātīgākus un veselīgākus. Tas ir īpaši svarīgi, ja salāti ar majonēzi tiek pasniegti kā galvenais ēdiens vai pusdienu variants. Tās arī palīdz līdzsvarot majonēzes bagātīgo un krēmīgo garšu, padarot to mazāk dominējošu. Tās piedod salātiem vieglumu, padarot ēdienu sabalansētāku.
Taurenis, kas lidinās oktobrī: seni tautas ticējumi – māņi vai tomēr brīdinājums
Labu apetīti!