Kautrēties aizliegts: 15 slavenības, kurām ir celulīts un viņām citu viedoklis ir vienaldzīgs

Kāpēc celulīts ir tik nepatīkams?

Estētiski apsvērumi – Daudziem cilvēkiem celulīts ir estētisks trūkums, kas var traucēt pašapziņu un pašcieņu. Mūsdienu sabiedrībā ideāla ādas izskats tiek uzsvērts un līdz ar to cilvēki jūtas spiesti meklēt risinājumus, lai novērstu šo problēmu.

Sabiedriskā spiediena sajūta – Daudzi cilvēki jūtas nedroši parādot savu ādu, ja tajā ir redzams celulīts, īpaši vasaras sezonā, kad populāri ir īsie apģērbi un peldkostīmi.

Mediju radītās attiecības – Reklāmās un medijos bieži tiek rādītas sievietes ar perfektu, gludu ādu. Tas var veicināt nepatiesu priekšstatu par to, kā “normālam” ķermenim vajadzētu izskatīties.

Ego saistība ar izskatu – Dažiem cilvēkiem pašcieņa var būt cieši saistīta ar to, kā viņi izskatās. Celulīts var būt iemesls paškritikai un neapmierinātībai ar sevi.

Lai gan celulīts nav medicīniska problēma un neietekmē cilvēka veselību, daudzi cilvēki meklē veidus, kā to samazināt vai novērst. Ir daudz produktu un procedūru, kas solījumā palīdzēt cīnīties pret celulītu, tomēr ne visi no tiem ir efektīvi vai zinātniski pamatoti. Ir svarīgi pieņemt un mīlēt savu ķermeni tādu, kāds tas ir, un neatkarīgi no estētiskiem trūkumiem būt pašapziņai pilnam un laimīgam.

Šīm zvaigznēm ir miljoniem cilvēku visā pasaulē, kas vēlās viņām līdzināties. Viņu sabiedriskais stāvoklis nepieļauj to, ka viņi atklāti rāda savas nepilnības. Svarīgi ir mīlēt sevi, vienlaikus strādājot pie savas pilnveides. Un kam gan tas jāzina labāk, ja ne viņām!

 

Lūk vēl zvaigznes, kurām tas nesatrauc:

Pamela Andersone

Halle Berija

Sindija Krauforde

Šarona Stouna

Dženifera Lopesa

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment