Kazhetta Ahmetžanova atklāj, kuras zodiaka zīmes piedzīvos neveiksmes līdz 2023. gada vasarai

Diemžēl ne visiem zodiaka zīmju pārstāvjiem pavasaris izrādīsies veiksmīgs. Tomēr pat negatīvā situācijā var atrast kaut ko pozitīvu, piemēram, izdarīt kādu mācību sev.

Par to detalizēti pastāstīja mūsu pastāvīgais eksperts un “Ekstrasensu cīņas” zvaigzne Kazhetta Ahmetžanova, ziņo Džentlmenis.lv

 

Auns

Pavasarī Auns var saskarties ar finansiālām grūtībām un problēmām personiskajās attiecībās. Planētu stāvoklis mudina Aunu padomāt par to, ko viņi iemācījās pagājušajā gadā, kāds bija pārsteigums, kas mudināja mainīt viņu raksturu vai domāšanu.

Padomājiet arī par to, kāda veida izglītību jūs varētu iegūt tieši tagad: profesionālu padomu, apmācību, mentoringu, seminārus vai pat vingrinājumus. Izlemiet paši, bet galvenais, tiecieties pēc attīstības.

 

 

 

Dvīņi

 

Pavasarī Dvīņiem var draudēt nepatikšanas darbā, iespējamas veselības problēmas. Daudzi notikumi atgādinās jums paveikt lietas, pat ja esat noguris un noguris. Darbs ir pūļu vērts arī tagad.

Visticamāk, jau šonedēļ kaut kas jādara. Atliek tikai sakost zobus un ķerties pie lietas. Ja jūtaties ļoti noguris, apskatiet savu diētu un rutīnu, lai atrastu veidus, kā palielināt savu vitalitāti.

Lasīt vēl –Draudzene izskaidroja, ko nozīmē, ja kaķim patīk gulēt blakus saimniekam

Svari


Pavasarī tev var būt grūti tikt galā ar emocionālām problēmām, iespējami konflikti personiskajās attiecībās. Planētu novietojums attiecībā pret jūsu zīmi pievērš uzmanību jaudas dinamikas jautājumiem. Vai jūs kontrolējat, kur jums nepieciešams vai vēlaties būt? Vai jūs neesat neveselīgā atkarībā no kā cita?

Vai jūs tiešām esat bosss un dominējat tur? Esiet godīgs, līdzjūtīgs. Skaidri apzinieties, kas notiek un ko plānojat darīt, lai novērstu nelīdzsvarotību.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment