6. Atsevišķā bļodā sajauc kefīru ar cepamo pulveri.
7. Kefīra masai pievieno porciju augu eļļas.
8. Sakuļ trīs vistas olas un sajauc sastāvdaļas.
9. Pievienojiet miltus.
Mīklas konsistencei jābūt līdzīgai ļoti biezam skābam krējumam.
Pīrāgu labāk sagatavot veidnē ar augstām malām. Cepeškrāsnī mīklas apjoms palielināsies.
10. Vispirms pusi mīklas lej traukā cepšanai cepeškrāsnī. Iesaku pannu pārklāt ar cepampapīru, lai gatavo beļašu būtu vieglāk izņemt un skaisti pasniegt pie galda.
11. Visu pildījumu liek uz mīklas kārtas. Vienmērīgi izklājiet to pa visu pīrāga virsmu.
12. Atlikušo mīklu lej virsū pildījumam. Pārklāj ar to malto gaļu, lai nepaliek spraugas.
13. Kā dekorāciju beļašam izmantojiet iepriekš sagatavotu tomātu.
14. Cep pīrāgu 180° cepeškrāsnī 35-40 minūtes.
Tagad jūs uzzinājāt, kas ir slinks belašs un kā to pagatavot. Pīrāgs garšo sātīgi.
Lasi vēl: Ne recepte, bet zelts – Šīm kotletēm pat nav nepieciešams piedeva: es sarīvēju desiņas un pievienoju kartupeļiem
Ja neatkāpsies no receptes, visiem noteikti izdosies! Paziņojiet man komentāros, ja jums patika mana jaunā recepte!
Tevi noteikti interesēs
- Ielūdzu vīrieti (52) pie sevis Jelgavā, lai kopā uzceptu piparkūkas — nepagāja ne piecas minūtes, kad viņš jau bija prom: stāstu, kas nogāja greizi
- Vienā no Latvijas pilsētām durvis vēris vaļā jaunais ”Rimi”, tomēr cilvēki nikni par stāvvietas noteikumiem
- “Tas taču ir bez maksas” teica māte, vācot lietas no cilvēkiem bez maksas, bet mums bija neērti iziet cilvēkos
- Olivjē salāti ar citu un gardāku gaļu kā klasiskajā variantā un “rozīnīti”- lieliska svētku ēdiena recepte
- Dēls palūdza visu dienu pieskatīt mazmeitu, bet ēdienu no ledusskapja ņemt nevarēju: stāstu, kā es rīkojos
- Traks janvāris: no nulles līdz 21; Atkušņi, salnas un sniega vētras – sinoptiķi samulsina ar laika prognozēm Jaunajam gadam un svētkiem

















