Kefīrs + maltā gaļa. To ir vieglāk pagatavot nekā belašus, taču garša nav sliktāka. Ēdiens, ko var pagatavot ikviens

6. Atsevišķā bļodā sajauc kefīru ar cepamo pulveri.

7. Kefīra masai pievieno porciju augu eļļas.

8. Sakuļ trīs vistas olas un sajauc sastāvdaļas.

9. Pievienojiet miltus.

Mīklas konsistencei jābūt līdzīgai ļoti biezam skābam krējumam.

Pīrāgu labāk sagatavot veidnē ar augstām malām. Cepeškrāsnī mīklas apjoms palielināsies.

10. Vispirms pusi mīklas lej traukā cepšanai cepeškrāsnī. Iesaku pannu pārklāt ar cepampapīru, lai gatavo beļašu būtu vieglāk izņemt un skaisti pasniegt pie galda.

11. Visu pildījumu liek uz mīklas kārtas. Vienmērīgi izklājiet to pa visu pīrāga virsmu.

12. Atlikušo mīklu lej virsū pildījumam. Pārklāj ar to malto gaļu, lai nepaliek spraugas.

13. Kā dekorāciju beļašam izmantojiet iepriekš sagatavotu tomātu.

14. Cep pīrāgu 180° cepeškrāsnī 35-40 minūtes.

Tagad jūs uzzinājāt, kas ir slinks belašs un kā to pagatavot. Pīrāgs garšo sātīgi.

Lasi vēl: Ne recepte, bet zelts – Šīm kotletēm pat nav nepieciešams piedeva: es sarīvēju desiņas un pievienoju kartupeļiem

Ja neatkāpsies no receptes, visiem noteikti izdosies! Paziņojiet man komentāros, ja jums patika mana jaunā recepte!

Leave a Comment