Ķīniešu horoskops 2022. gada decembrim visām austrumu kalendāra zīmēm

Zaķis

Decembris jums var būt izšķirošs un pārmaiņu mēnesis. Kaut kas pametīs tavu dzīvi uz visiem laikiem. Nevajag izmisīgi pieķerties vecajam, jo ​​tev priekšā ir lieliskas izredzes. Lai mēnesis izdotos labi, centies būt drosmīgs un drosmīgi aizstāvēt savas pozīcijas. Neuztraucieties par sīkumiem, jo, izejot šo ceļu, jūs redzēsit sevi kā jaunu, laimīgāku cilvēku.

 

Pūķis

Tagad ir vērts atteikties no sliktiem ieradumiem vai nevajadzīgiem kontaktiem. Jūs vēlēsities privātumu, un, iespējams, kāds no jums būs pilnībā aizrāvies ar kādu interesantu projektu vai biznesu. Jūs atklāsiet kādu noslēpumu, kas iepriekš bija slēpts. Iespējams īss ceļojums vai ar karjeru saistīti jaunumi. Esiet uzmanīgi, pārbaudiet informāciju, ja tā jums šķiet aizdomīga.

 

Čūska

Decembrī būsi iesūkusies jaunos projektos un uzdevumos. Būsi ļoti sabiedrisks un sabiedrisks, tāpēc šis periods ir ideāls jaunas noderīgas informācijas uzņemšanai no dažādiem avotiem. Daudzus no jums ietekmēs lietas, kas saistītas ar bērniem. Mēnesis solās būt ienesīgs. Pastāv liela apjoma iegādes iespēja.

 

Zirgs

Decembrī tev būs lieliska iespēja gūt panākumus! Ir pienācis laiks doties ceļojumā vai dabūt lietas no zemes. Pie jums atnāks liktenīgas ziņas. Tā var būt informācija par iestāšanos augstskolā, ilgi gaidīto dokumentu saņemšanu, darījuma noslēgšanu, uzvaru tiesā. Mēneša beigās sagaidiet lielu peļņu.

 

Kaza

Jāpievērš uzmanība savai veselībai, nav īstais brīdis to atstāt novārtā. Var būt baiļu vai bezpalīdzības sajūta, taču tā ir īslaicīga. Saglabājiet savas emocijas līdzsvarā. Lieliski risināsies intelektuālajā un radošajā sfērā. Atpūtieties un sāciet veidot.

 

Pērtiķis

Decembrī jums būs daudz lietu, ko darīt labi. Jūsu decembris paies lielā ātrumā. Pastāv liela varbūtība, ka tiks kārtoti dokumenti vai saziņa ar nopietnu organizāciju speciālistiem. Jums būs iespēja doties ceļojumā, kā arī pilnībā mainīt pastāvīgo dzīvesvietu.

 

Gailis

Būsi apņēmības un enerģijas pilns, lai veiktu izrāvienu un uzsāktu jaunu biznesu. Šomēnes viss notiks ļoti ātri. Sinhronizējieties ar šo ritmu, un jums noteikti izdosies. It īpaši, ja piesaistīsit apkārtējo cilvēku atbalstu, kas darbosies abos virzienos.

 

Suns

Decembrī jābūt uzmanīgiem investīciju un finanšu jomā. Var būt aizķeršanās, kas palielina risku nokļūt neērtā stāvoklī. Tajā pašā laikā ir vērts ieguldīt savā izglītībā un profesionālajā attīstībā. Dažiem būs iespēja doties ļoti veiksmīgā komandējumā. Mēneša beigās jutīsies kā uzvarētājs un leposimies ar saviem rezultātiem.

Lasi arī: ANO brīdina, ka pasauli pārņems jauna veida “pandēmija”, kura jau būs nenovēršama

Cūka

Jūs gaida vēlmju piepildījums un patīkami pārsteigumi. Visticamāk, tev ir jāveic jauns patīkams bizness vai projekts. Neuztraucieties tenku un nieku dēļ, noņemiet paaugstināto emocionalitāti. Galu galā mēneša beigās jūs gaida neticama veiksme un priecīgs, pēkšņs notikumu pavērsiens. Galvenais ir nepalaist garām iespējas, kas nonāks jūsu rokās.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment