Ķīniešu horoskops 2022. gada decembrim visām austrumu kalendāra zīmēm

Jaunās sezonas pirmais mēnesis ir cerību un plānu laiks. Turklāt Jaunā gada priekšvakarā cilvēki vēlas sapņot un tiekties uz mērķiem.

Bazi astroloģe, fen šui meistare Jeļena Egorova dzentlmenis.lv žurnālistiem pastāstīja, kas sagaida katru Austrumu kalendāra zīmi 2022. gada decembrī.

Žurka

Decembris jums būs notikumiem bagāts. Mēneša sākums būs aizņemts ar bērniem vai jaunajiem projektiem, taču jūs iegūsit visu labāko. Pienāks laiks apkopošanai un aprēķiniem jūsu finanšu jomā. Kad gribēsi iepirkties, tērēsi racionāli. Mēneša beigas nesīs priecīgus notikumus un tikšanās ar tev mīļiem cilvēkiem.

 

Vērsis

Jūs gaida jauns raunds karjerā, darbā vai biznesā. Daži no jums tiks paaugstināti, un daži no jums uzņemsies jaunu projektu. Lai maksimāli izmantotu piedāvātās iespējas, konsultējieties vai konsultējieties ar speciālistu, kas jums palīdzēs jūsu paaugstināšanā. Šajā gadījumā jūs ievērojami palielināsit izredzes gūt panākumus.

Lasi arī: ANO brīdina, ka pasauli pārņems jauna veida “pandēmija”, kura jau būs nenovēršama

 

Tīģeris

Tagad ir piemērots laiks sportot vai piedalīties sacensībās. Pretējā gadījumā mēneša enerģija novedīs jūs pie emocijām. Pastāv iespēja, ka jūs vai jūsu bērns nepiekritīs pašreizējiem notikumiem, vārdiem vai apstākļiem. Var rasties strīdi un nesaskaņas. Pārejiet uz fiziskām aktivitātēm vai finanšu sfēru. Mēneša beigas jūs iepriecinās ar labu peļņu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment