Ķīniešu horoskops 2023. gada aprīlim

Pavasaris ir pārmaiņu laiks, taču ne visi no tiem ir uz labu. Aprīlī centies pievērst uzmanību savām attiecībām. Jebkura krīze var kļūt par izaugsmes punktu, ja atmetīsi nevajadzīgas emocijas un nebaidies parādīt, cik ļoti tev ir vajadzīgi un mīļi tuvinieki.

19. aprīlis ir pirmais 2023. gada Saules aptumsums, kas var nākt ar nelielu radošu bloku. Rīkojieties apzināti, un tad maijs kļūs par jūsu atdzimšanas mēnesi, pēc Meriklera domām, konsultē astroloģe Anna Guseva.

Žurka

Žurkas gadā dzimušajiem aprīlis nebūs tas stabilākais mēnesis. Ir vērts būt uzmanīgiem visos finanšu jautājumos, atteikties no investīcijām un lielos pirkumus atlikt uz maiju.

Brīvos līdzekļus labāk atlicināt, nevis tērēt. Darbā jāizvairās no nelielām kļūdām neuzmanības dēļ. Labvēlīgs mēnesis jaunu romantisku attiecību veidošanai un esošo romantisku attiecību stiprināšanai.

Lasīt vēl –Desmit gadu bez vīrieša! Kādas tam ir sekas

Vērsis

Vērša gadā dzimušajiem aprīlis nesīs jaunas iespējas. Aktivitāte un pozitīva attieksme palīdzēs nostiprināt pozīcijas komandā.

Labs darbs nesīs ne tikai naudas atlīdzību, bet arī kāpumu pa karjeras kāpnēm. Var rasties nelielas veselības problēmas, kas atrisināsies pašas no sevis.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment