Ķīniešu Jaunais gads sāksies 10. februārī – kam tas nesīs naudu un veiksmi?

Saskaņā ar austrumu prognozi 2024. gada 10. februārī Zaļais Koka Pūķis pārņem varas grožus no Melnā Ūdens Truša. Šāda zīmes un elementa kombinācija notiek tikai reizi 60 gados, tāpēc mums ir jābūt gataviem, ka Pūķis parādīs mums visu savu spēku, atbrīvos visu savu enerģiju un dāvās visu savu gudrību. Tagad jūs varat slēgt ienesīgus līgumus un darījumus, kas šogad būs īsta uzvara.

Nākamajā gadā jums ir jākoncentrējas pēc iespējas vairāk un jādara viss, lai uzkrātu enerģiju, realizētu visus pašreizējos mirkļus un liktu iespējas turpmākajiem centieniem. Ķīniešu mācības sekotāji apgalvo, ka Zaļais pūķis pārvērtīs jūsu materiālos ietaupījumus ievērojamā summā, ja nebūsiet kautrīgs grūtību priekšā, bet gan sāksiet pārliecinoši virzīties uz saviem mērķiem.

Lai atrastu pareizo ceļu uz labklājību un panākumiem, ieteicams uzticēties savai intuīcijai. Jums vajadzētu piesargāties no nepārdomātiem lēmumiem – atcerieties Pūķa gudrību, kurš nekad nerīkojas nejauši.

Zaļā koka pūķa gada simboli un zīmes

2024. gada krāsa ir zaļa. Tas ir miera un harmonijas atspoguļojums. Apvienojumā ar Pūķa spēku tas mums sola kļūt par emocionālo bāzi, uz kuras balstās pārliecība. Koka stihija mums pavērs daudz iespēju, to raksturs uzlabosies visa gada garumā, un radoša darbība mūs nepārtraukti pavadīs. 2024. gada skaitlis ir 8, kas dos izturību, neatlaidību un mērķtiecību. Ne mazāk svarīgas būs šo simbolu kombinācijas, kas spēj nodrošināt elastību, labilitāti, spēju iet uz kompromisiem un manevrēt starp apstākļiem.

Lasi arī: Kā es samazināju degvielas patēriņu no 9 līdz 6,5 litriem uz 100 kilometriem. Silti iesaku visiem šoferīšiem!

Lasi arī: Vecmāmiņas kotletes pārsteidza visus, kas bija vakariņās; Cepeškrāsnī gatavota holandiešu gaļas rulete

Dzīvsudrabs ir iecelts par Zaļā pūķa partnerplanētu. Šāda kopiena palīdzēs attīstīt intuīciju, lai paredzētu sev visas potenciāli bīstamās situācijas un laicīgi tās novērstu. Šogad vari būtiski pakāpties pa karjeras kāpnēm. Uzņemieties vadību bezbailīgi, jo Pūķa gars jūs pacels savā spārnā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment