Ķīniešu Jaunais gads sāksies 10. februārī – kam tas nesīs naudu un veiksmi?

Kurām zīmēm Zaļā Pūķa gads dos spēku un finanses?

Austrumu speciālisti ir aprēķinājuši, ka 2024. gadā pūķi, suņi, cūkas un čūskas uzvarēs, ja izrādīs drosmi, cēlumu un apņēmību. Pūķis viņiem dos zīmes, kas palīdzēs viņiem veiksmīgi kļūt bagātiem. Jūs varat riskēt un sasniegt labus rezultātus. Savukārt Zirgiem, Kazām, Vēršiem un Tīģeriem būs laba iespēja uzsākt savus jaunos projektus, padomāt par savu biznesu – viss bizness ar Zaļā pūķa palīdzību solās būt ļoti veiksmīgs. Esiet godīgi un izlēmīgi savās lietās, tad 2024. gada patrons izritinās jūsu vietā paklāju. Jūs varat arī padarīt efektīvu, veiksmīgu un pārtikušu ne tikai savu, bet arī vairākuma apkārtējo cilvēku dzīvi.

Protams, žurkas, truši, pērtiķi un gaiļi neapvainosies. Viņi spēs sasniegt lielus augstumus, parakstot līgumus, strādājot ar partneriem un vedot sarunas. Nav nepieciešams savās aktivitātēs izvirzīt materiālās intereses – daudz svarīgāk ir nopelnīt autoritāti, organizēt jaunas draudzības, izdevīgas partnerattiecības. Tad bankas konts tiks regulāri papildināts ar apaļām summām, kas atgādina Pūķa kasi. Visām zīmēm nav jāuztraucas par ērtu eksistenci 2024. gadā. Zaļais pūķis palīdzēs jums uzkrāt pietiekami daudz naudas, lai veiktu nepieciešamos pirkumus jūsu mājoklim, kā arī piedalīties izdevīgās investīcijās un jaunos projektos.

Dzīvnieku gadi pēc austrumu prognožu gadiem

Ķīniešu prognozēs katrs gads atbilst vienam no divpadsmit dzīvniekiem: žurka (pele), vērsis, tīģeris, trusis, pūķis, čūska, zirgs, kaza (aita), mērkaķis, gailis, suns, cūka. Tā nav nejaušība, ka tās visas tika iekļautas ķīniešu prognozē. Saskaņā ar seno leģendu, tieši šie dzīvnieki ieradās, lai atvadītos. Un kā pateicības zīmi viņš katram no viņiem deva vienu valdīšanas gadu:

2025. gads – zila koka čūska

2026 – Sarkanais uguns zirgs

2027 – Sarkanā uguns kaza

2028. gads – dzeltenais zemes pērtiķis

2029. gads – dzeltenais zemes gailis

Lasi arī: Kā es samazināju degvielas patēriņu no 9 līdz 6,5 litriem uz 100 kilometriem. Silti iesaku visiem šoferīšiem!

Lasi arī: Vecmāmiņas kotletes pārsteidza visus, kas bija vakariņās; Cepeškrāsnī gatavota holandiešu gaļas rulete

2030 – Baltais metāla suns

 

Lasi arī: Aptiniet tualetes papīru ap vannas istabas krānu: jūs neticēsiet, kāds pārsteigums jūs sagaida

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment