Ķīniešu kalendāra prognoze ar Bazī sistēmu katrai dienai no 17. līdz 23. jūnijam – eksperta viedoklis

Nākamajā nedēļā, no 17. līdz 23. jūnijam, mēs saskarsimies ar veselu virkni enerģētisku pārmaiņu un izaicinājumu, kas prasīs īpašu uzmanību un piesardzību.

Ķīniešu kalendāra eksperte Margarita Bogatova, balstoties uz seno sistēmu “Bazī”, dalījās ar savu prognozi, kas palīdzēs mums labāk sagatavoties gaidāmajiem notikumiem un pareizi pārvaldīt savu laiku.

Prognoze katrai nedēļas dienai no 17. līdz 23. jūnijam

 

Pirmdiena, 2024. gada 17. jūnijs: Ūdens žurkas diena

Nedēļas sākums solās būt darbīgs. Pirmdiena ir Ūdensžurkas diena, un tas neliecina neko labu. Eksperte brīdina no jebkādiem centieniem un svarīgām lietām, jo dienas enerģijas ir pretējas šim periodam un var novest pie zaudējumiem. Labākais veids, kā pavadīt šo dienu, ir atpūsties un samazināt aktivitātes. Pat iepirkšanās var izrādīties neveiksmīga. Šis ir laiks pārdomām un plānošanai, bet ne rīcībai.

 

Otrdiena, 2024. gada 18. jūnijs: Ūdens buļļa diena

Otrdien viss kļūst nedaudz labāk. Ūdens buļļa dienā valda mierīga enerģija, kas labvēlīga rutīnas lietām un plānošanai. Tev nevajadzētu sākt kaut ko jaunu vai svarīgu, jo tas var radīt juridiskas problēmas un citas nepatikšanas. Taču šī diena ir piemērota medicīnas jautājumiem un sarunām.

Lasi arī: Torte, kuru gribas gatavot teju katru dienu; Pagatavojama tikai 15 minūtēs un neticami garšīga 

 

Trešdiena, 2024. gada 19. jūnijs: Koka Tīģera diena

Trešdiena ir kontrastējoša diena. Tā ir Koka Tīģera diena, kas sola ievērojamas prēmijas 60-120 dienu garumā, ja šajā dienā ieguldīsi pūles svarīgās lietās. Debesu un zemes imperatoru atbalsts sola panākumus finanšu un medicīnas jomā. Tomēr ārstu apmeklējumus labāk atlikt.

 

Ceturtdiena, 2024. gada 20. jūnijs: Meža trušu diena

Ceturtdiena solās būt neveiksmīga jebkādiem centieniem. Šī ir Jangas pusgada pēdējā diena, un tās enerģija ir vāja. Eksperte iesaka šo dienu veltīt tīrīšanai un kārtības noņemšanai. Šajā dienā nevajadzētu sākt nekādu ār***anu vai svarīgus darījumus.

 

Piektdiena, 2024. gada 21. jūnijs: Uguns pūķa diena

Piektdien, neraugoties uz to, ka pulcējas labākās zvaigznes, diena nav piemērota svarīgu lietu kārtošanai vasaras saulgriežu dēļ. Šis ir lielisks laiks pārdomām un plānošanai. Eksperte iesaka atvēlēt laiku sev, padomāt par tuvākajiem mērķiem un vēlmēm.

 

“Neitrāla” nedēļas nogale

Sestdiena, 2024. gada 22. jūnijs: Uguns čūskas diena

Sestdiena ir neitrāla diena, kas piemērota ikdienas darījumiem un pašizaugsmei. Dienas struktūra atbalsta uzņēmējdarbību un laulības, taču pozitīvu zvaigžņu trūkums padara to mazāk labvēlīgu lieliem uzņēmumiem.

 

Svētdiena, 2024. gada 23. jūnijs: Akmeņzirga diena

Svētdiena iekrīt struktūrā “pūķis pagriež galvu”, kas sola lēnu, bet pārliecinošu progresu. Šī diena sola atzinību un panākumus agrāk iesāktajās lietās. Eksperte iesaka iedziļināties problēmu būtībā, lai gūtu panākumus.

Margarita Bogatova uzsver, cik svarīga ir apzināta pieeja katrai šīs nedēļas dienai. Ievērojot šo padomu, jūs varēsiet izvairīties no nevajadzīgiem riskiem un maksimāli izmantot labvēlīgās enerģijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment