Ķīnietis iztērē 3,7 miljonus ASV dolāru, lai pārgulētu ar Meganu Foksu un jūtas vīlies savā pirkumā!

gty_megan_fox_kab_140701_16x9_992

Vienmēr būs kāds vīrietis, kurš būs gatavs izmest lielu naudu par to, lai kaut uz brīdi pabūtu ar savu sapņu sievieti (vai arī trīs sapņu sievietēm). 

Yu “Martin” Xu – veiksmīgs biznesmenis no Ķīnas, samaksāja eskortpakalpojumu aģentūrai 3,7 miljonus ASV dolāru, jo tā šādas summas ietvaros nodrošina iespēju pārgulēt ar 3 slavenām daiļavām – aktrisi Meganu Foksu, modeli Kendisu Svanepoelu un aktrisi Angelbaby. Biznesmenis parūpējās par atbilstošiem apartamentiem un ceļa izdevumiem, taču galu galā jutās vīlies, saņemot “pakalpojumu”.

Lasi vēl: Šīs slavenības nevalkā apakšveļu. #4 nebūtu iedomājies!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kāpēc biznesmenis nebija apmierināts ar saņemto pakalpojumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Antra</cite>

    Dīvains tas ķīnietis. Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļēti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites: https://goo.gl/ytXa5A Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment