Ķiršu torte, kas ir daudzas reizes garšīgāka par saldējumu – viss triks ir vienā sastāvdaļā

Tortes vienmēr piešķir svētkiem īpašu noskaņu, taču šī recepte var kļūt par tavu iecienītu izvēli arī ikdienā. Tā ir tik vienkārša un gardā – šo kārumu var baudīt katru nedēļu, pat vairākas reizes!

Šī kūka ar samtainu ķiršu garšu, kas burtiski izkūst mutē, noteikti iepriecinās katru ģimenes locekli un kļūs par svinību galda centrālo elementu. Tajā apvienots gaisīgs biskvīts, sulīgi ķirši un baltās šokolādes krēms, radot izcilu garšu kombināciju. Uzzini, kā to pagatavot!

Lasi arī: Atceries aktrisi, kas atveidoja “Titānika” galveno varoni Rozu vecumdienās? Uzzini, kāda viņa bija jaunībā…

Precīzas Krēma pagatavošanai sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Mīklas pagatavošana:

Lielā bļodā sakuļam 3 olas ar 90 gramiem parastā cukura un 8 gramiem vaniļas cukura līdz masa kļūst gaiša un gaisīga. Tas aizņems aptuveni 5-7 minūtes, izmantojot mikseri lielā ātrumā. Jo labāk tiks sakultas olas, jo mīkstāka būs mīkla.

Pievienojam sarīvētu citrona miziņu un 1 ēdamkaroti citronu sulas, lai mīklai piešķirtu svaigu citrusaugļu garšu. Izsijājam miltus kopā ar cepamo pulveri. Sakultajām olām pamazām pievienojam sauso maisījumu, viegli maisot ar lāpstiņu no apakšas uz augšu, lai saglabātu mīklas gaisīgumu.

Visbeidzot, viegli maisot, pievienojam 15 gramus silta ūdens. Tas padarīs mīklu maigāku. Mīklu pārlejam ar pergamentu izklātā 28x18cm cepamajā formā. Cepam uzkarsētā cepeškrāsnī 180℃ 30 minūtes, līdz virsa kļūst zeltaina, bet vidū iedurts iesmiņš iznāk ārā sauss.

Izņemam no cepeškrāsns, ļaujam nedaudz atdzist, tad pārliekam uz restēm, lai pilnībā atdziest.

Galvenais noslēpums gan ir tieši krēma pagatavošana. par to vairāk raksta otrā daļā!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk: