Knauf aicina uz Latvijas simtgades krāšņākās filmas – Homo Novus bezmaksas seansu

Sveicot Latviju simtgadē, Knauf svētku priekšvakaru atzīmē ar īpašu iniciatīvu, sniedzot iespēju ikvienam apmeklēt filmu Homo Novus bez maksas. Filmas seanss tiks demonstrēts sešos kinoteātros Latvijā – Cinamon Kino, Kino Balle, Kino Gaisma, Kino Rio, Kino Lora, kā arī Cēsu koncertzālē.

“Sāksim svētku nedēļas nogali ar māksliniecisku baudījumu un pārpratumu komēdijas humora devu. Sirsnīgi sveicam Latviju un tās iedzīvotājus, kā arī novēlam saticīgus svētkus kopā ar ģimeni, izbaudot katru mirkli un godinot valsti simtgadē”, komentē Knauf Tirdzniecības un mārketinga vadītāja Kristīne Fišere.

Filma seanss Latvijas kinoteātros norisināsies sestdienā, 17. novembrī, taču seansa laiki un biļešu rezervēšanas kārtība katrā kinoteātrī atšķiras:

• Cinamon Kino Rīgā plkst. 14.00 (bezmaksas biļešu saņemšana: 15.11. k/t kasēs)

• Kino Balle Liepājā plkst. 14.00 (bezmaksas biļešu saņemšana: 14.11. k/t kasēs)

• Kino Gaisma Valmierā plkst. 17.10 (bezmaksas biļešu saņemšana: k/t kasē no 08.11., elektroniski (rakstot uz e-pastu: [email protected]) vai rezervējot, zvanot pa tālruni 6422264;

• Kino Rio Ventspilī plkst. 15.00 (bezmaksas biļešu saņemšana: 09.11. k/t kasēs);

• Cēsu koncertzālē plkst. 14.00 (bezmaksas biļešu saņemšana: no 14.11. bilesuparadize.lv kasēs);

• Kino Lora Siguldā plkst. 15.30 (bezmaksas biļešu saņemšana no 08.11. k/t kasēs).

Biļešu skaits ir ierobežots. Plašāka informācija: https://www.facebook.com/KnaufLatvija/ un kinoteātru kasēs.

Homo Novus ir pēc Anšlava Eglīša romāna motīviem veidota pārpratumu komēdija, kas ar smaidu skatās uz kaislībām 30. gadu beigu Rīgas mākslinieku dzīvē, precīzi fiksējot ikdienas dzīvi, portretējot Latvijas galvaspilsētu un tās sabiedrību.

Par uzņēmumu:

SIA Knauf ir starptautiski atzīts, inovatīvs būvmateriālu un būvniecības sistēmu ražotājs un viens no tirgus līderiem sausās būves materiālu ražošanā. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir ģipškartona, ģipša šķiedras, cementa un akustisko plākšņu, sauso ģipša un kaļķa-cementa maisījumu, kā arī fasādes siltināšanas materiālu ražošana, vienlaikus atbalsot ilgtspējīgu būvniecību. Latvijā uzņēmums SIA Knauf dibināts 1994. gadā un šobrīd nodarbina 195 darbiniekus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment