Ko acu krāsa stāsta par jūsu raksturu

Zaļas acis

Zaļas acis jau izsenis tiek asociētas ar raganām. Un patiešām, tajās ir kaut kas neizskaidrojami pievilcīgs un burvīgs. Tā nav nejaušība, ka “Parīzes Dievmātes katedrāles” autors Viktors Hugo apveltīja skaisto Esmeraldu ar smaragdzaļām acīm. Pēc dabas zaļo acu krāsu īpašnieki ir draudzīgi un atsaucīgi, tāpēc tie ir lieliski draugi. Viņi zina daudz stāstu, tāpēc vienmēr ir interesanti.

Tajā pašā laikā viņi ir principiāli, godīgi un tieši, kas šķiet labi, taču kategoriskums var traucēt viņiem dzīvē. Cilvēki ar zaļām acīm ir uzticami, tāpēc viņiem ir ļoti grūti panest nodevību. Neaizsargāti un greizsirdīgi, tāpēc viņi izvēlas vientuļnieku ceļu, ja kāds nav attaisnojis viņu cerības.

Tajā pašā laikā viņiem piemīt spēcīgs un drosmīgs raksturs, kas apvienots ar inteliģenci un radošumu. Ir vērts teikt, ka tīras zaļas acis bez piemaisījumiem gandrīz nav sastopamas. Jo siltāks ir “zaļais” tonis, jo romantiskāka ir persona.

Starp slavenībām ar zaļām acīm var minēt Džesiku Časteinu, Kristenu Stjuartu, Emmu Stounu un Džulianu Mūru.

 

Pelēki zilas acis

Cilvēkiem, kuriem ir jaukta acu krāsa, mēdz būt iezīmes, kas zināmā mērā raksturīgas šīm krāsām. Viņi ir asprātīgi, romantiski, bet tajā pašā laikā pragmatiski. No malas šķiet augstprātīgi, bet tas ir tāpēc, ka vēlas būt neatkarīgi visā.

Šāds cilvēks nekaunas pateikt, ko domā. Ar mīļajiem sirsnīgs un maigs, bet nav izšķērdīgs emocijās pret tiem, kuri vēl nav izpelnījušies viņu uzticību.

Daudzviet ir bieži sastopama pelēki zila varavīksnene. Svetlanai Hodčenkovai ir tieši šāds tonis.

 

Zaļgani zilas acis

Dažkārt to dēvē par jūras viļņu krāsu. Šāda skaista kombinācija ir sastopama māsām Bellai un Džidži Hadidām, kā arī Milai Jovovičai. Kopumā šīs ir līdzsvarotas, bet vienlaikus aktīvas personības. Viņas ir sabiedriskas, romantiskas un mīl radošumu. Reizēm viņi ir naivi cilvēki, bet tas bieži vien pie viņiem piesaista apkārtējos. Personīgās dzīves jautājumos viņi ir greizsirdīgi un noslēgti: viņiem nepatīk garīgs ekshibicionisms. Taisnprātīgi, var atvairīt pāridarītājus.

Pelēkzaļas acis

Pelēkas un zaļas krāsas kombinācija saka, ka priekšā ir pragmatiska daba. Jā, tas ir jūtīgs un emocionāls cilvēks, taču tajā pašā laikā svarīgus lēmumus pieņem prāts, nevis sirds.

Viņiem ir svarīgas ģimenes saites, tāpēc viņi apvieno personīgo dzīvi un karjeru. Viņiem labvēlīga izvēle rosina labu intuīciju. Šādu acu īpašnieki – mērķtiecīgi indivīdi.

Pierādījums tam – Dženifera Konellija un Rosija Hantingtone-Vaitlija.

Zaļgani brūnas acis

Tās sauc arī par purvainām vai olīvas krāsas acīm. Tās ir aktīvas un drosmīgas personības, kas spēj kliedēt apkārtējo skepsi un iedvesmot varoņdarbiem. Tajā pašā laikā viņiem ne vienmēr pietiek gribasspēka, lai savus mērķus novestu līdz galam. Viegli, ir draudzīgi un sirsnīgi. Gudri, bet dažkārt citiem šķiet atrauti no realitātes.

Neskatoties uz tieksmi celt gaisa pilis, var sasniegt vairāk, nekā no viņiem sagaida.

Šāda acu krāsa sastopama Svetlanai Ivanovai, Mīiai Kunisai, Emmai Robertsai.

 

 

Indigo acis

Indigo acis ir salīdzinoši reti sastopamas. Pretstatā zilām acīm, šie ir dabas cilvēki ar ļoti netradicionālu domāšanu un stingru raksturu. Indigo acu krāsas cilvēki ir nedaudz augstprātīgi un šķiet apkārtējiem kā Sniega karalienes.

Šī ir īpašība, kas viņus vienlaikus piesaista, liekot meklēt viņu piekrišanu, un vienlaikus atbaida. Var būt nosliece uz depresiju, bet bieži vien tur galvu augstu paceltu, lai neviens nenojauš, kādas kaislības plosās viņu dvēselē.

Šī magnētiskā krāsa piemīt tādām aktrisēm kā Līva Tailere, Aleksandra Dadario, Zoija Dešanela, Nikola Kidmena un Keita Vinsleta.

Dzeltenas acis

Ja esat saticis cilvēku ar dzeltenām acīm, ziniet, ka viņi ir ļoti brīvdomīgi cilvēki un nemīl paklausīt. Šī iemesla dēļ dzelteno acu cilvēki apkārtējiem šķiet, ka viņi ir paši par sevi.

Viņus patiešām raksturo viltība un atjautība. Viņiem piemīt lieliska intuīcija, radošās un mākslinieciskās spējas. Tā saukto tīģera acu īpašnieki ir reti sastopami.

Interesanti, ka Geralta lomai seriālā “Raganis” (Witcher) Henrijs Kavils nēsāja īpašas dzeltenas lēcas, lai uzsvērtu, ka viņš ir mutants.

Patiesībā modelei Tairai Benksai ir dzintara acu krāsa, taču ar zaļas un brūnas krāsas plankumiem. Piemēram, tīri dzeltena krāsa bieži sastopama čečeniem, persiešiem un puštūniem.

Melnas acis

Šādas acis rada atšķirīgu iespaidu. Dažām var būt pat tā dēvētais smagnējais skats, jo zīlītes ne vienmēr ir viegli atšķiramas. Fakts ir tāds, ka šādi cilvēki pēc dabas ir ļoti valdonīgi. Papildus līdera īpašībām cilvēkiem ar melnām acīm piemīt izteikta seksualitāte un karsts temperaments.

Par viņiem saka, ka viņiem ir “uguns acīs”, jo viņiem patīk būt uzmanības centrā. Turklāt melno acu īpašniekiem piemīt lieliska intuīcija. Viņi ir noslēpumaini un spēj saglabāt citu cilvēku noslēpumus.

Vienīgais, kas viņiem traucē, ir spītība, aizkaitināmība un apsēstība ar trakām idejām. Piemēram, seriāla “Amerikāņu šausmu stāsts” zvaigznes Evana Pītersa acu varavīksnenes ir ogles krāsas. Ne velti aktierim viegli izdodas mainīt tēlus no eņģeļa uz niknu jaunekli.

Četras zodiaka zīmes “uzziedēs” līdz ar pavasara sākumu: to liktenis pēkšņi mainīsies

Violetas acis

Domājāt, ka šī varavīksnenes krāsa ir sastopama tikai fantāzijas varonēm? Jāatzīst, mēs arī tā domājām. Piemēram, Džordža R. R. Mārtina romānā “Ledus un uguns dziesma” (A Song of Ice and Fire) Daenerisai Targarienai bija šādas acis, taču seriāla “Troņu spēle” veidotāji nolēma atteikties no datorgrafikas un galvenajai lomas aktrisei Emilijai Klārkai izvēlējās zilas acis. Bet seriāla “Raganis” veidotāji, gluži pretēji, uzdrošinājās eksperimentēt – un “uzzīmēja” varonei Dženiferai violetas acis.

Izrādās, ka uz planētas ir tikai 7% cilvēku ar šādu skaistu acu krāsu. Piemēram, šāds pigments sastopams albīniem. Parasti cilvēki piedzimst ar pelēkām vai zilām acīm, bet ar vecumu krāsa mainās vai nu uz tumši violetu, vai arī uz maigu ceriņu krāsu.

Slavenību vidū laimīga violeto acu īpašniece bija “Holivudas karaliene” Elizabete Teilore. Starp citu, aktrisei bija arī dubulta skropstu rinda. Tā ir īsta laime! Šādu cilvēku raksturs ir noslēpumains un spēcīgs. Turklāt viņiem piemīt neticams jutekliskums, harizma un inteliģence.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment