Ko acu krāsa stāsta par jūsu raksturu

 

Mēs domājam, ka acu krāsa ir tikai ģenētiska loterija, nejaušība. Dažiem cilvēkiem patīk zaļas acis, bet citi ir sajūsmā par brūnām vai zilām.

Tomēr fiziognomikas eksperti uzskata, ka varavīksnenes krāsa var daudz ko pastāstīt par cilvēka raksturu.

Apskatīsim, kādu informāciju atklāj jūsu acu krāsa.

 

Zilas acis

Šķiet, ka cilvēki ar zilām acīm ir maigas, jūtīgas un radošas dabas. Viņi ir īsti skaistu lietu pazinēji. Viņu vidū ir ne tikai daudz mūziķu, mākslinieku un aktieru, bet arī izcilu finansistu un zinātnieku. Debesu zilu acu īpašnieki ir estēti, kuriem patīk sevi ieskaut skaistās lietās.

Viņi ir romantiķi, kas sapņo par perfektu mīlestību. Ļoti mīloši. Viņiem nepatīk vienmuļība. Bet ir arī aukstas un atriebīgas dabas cilvēki ar zilām acīm.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Ļoti ievainojami, tāpēc kādu sīkumu var ņemt pie sirds un ilgi turēt aizvainojumu. Apkārtējiem ik pa laikam jāpanes viņu histērijas lēkmes. Jo aukstāks acu krāsas tonis, jo stingrāks raksturs. Dusmu brīžos no sapņainās personas nepaliek ne miņas.

Laimīgas zilo varavīksnenīšu īpašnieces ir māsas Elle un Dakota Faningas, Andželīna Džolija, Margota Robija, Saša Lūsija.

 

Brūnas acis

Brūno acu īpašniecēm raksturīgs optimisms un sabiedriskums. Tumšais tonis piemīt dabiskiem komunikatoriem un līderiem, bet gaišais, gluži pretēji, personām, kas ir neizlēmīgas un sapņainas. No negatīvajām iezīmēm tām raksturīgs uzliesmojums, kaprīzums un stūrgalvība.

Bieži rīkojas tieši, popularizējot savas idejas, kas ne visiem patīk. Mērķtiecīgi, kas palīdz cilvēkiem ar brūnu acu krāsu veidot labu karjeru. Viņiem var būt grūti iejusties cita cilvēka vietā un paskatīties uz situāciju no otras puses.

Attiecību sākumā cilvēki ar brūnām acīm ir kaislīgi, bet pēc tam ātri atdziest. Lai viņus aizrautu, ir nepieciešams pastāvīgi kurināt viņu interesi un neizlikt visas kārtis uz galda. Ja aizskarsiet viņu godu, viņi atriebjas. Viņos dzīvo pastiprinātas alkas pēc taisnīguma, tāpēc aizsargā gan sevi, gan citus.

“Tas gan nav labi….” – meteorologs Toms Bricis otrdien nācis klajā ar jaunām ziņām

Piemēram, brūnā varavīksnenes krāsa piemīt Monikai Beluči, Keirai Naitlijai, Natālijai Portmanei, Lilijai Rozai Depai, Kaijai Gerberai, Emmai Vatsonei.

Pelēkas acis

Pelēko acu krāsu pārstāvji ir īsti darbaholiķi. Viņi ir inteliģenti, zinātkāri, līdzsvaroti, saprātīgi un pacietīgi.

Par viņiem saka, ka septiņas reizes nomēra, un tad – nogriež. Un patiešām, viņiem netrūkst apņēmības. Reālisti, kuri nav ar noslieci lidināties mākoņos. Orientējas uz praktiskiem ieguvumiem. Tāpēc viņu vidū ir daudz līderu.

Apkārtējie novērtē pelēko acu krāšu īpašnieku uzticamību. Uzticīgi un prasīgi partneri, tāpēc viņi bieži atrod laimi laulībā. Cilvēki ar tumši pelēku nokrāsu ir monogāmi. Iespējams, viņiem nepietrūkst avantūrisma izjūtas, tāpēc viņi ir konservatīvi.

Pelēku varavīksnenīšu īpašnieces ir māsas Mērija-Keita un Ešlija Olsenas, kā arī Kilians Mērfijs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu, piemēram, par pelēki zilām acīm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment