Ko darīt 2024. gadā, lai būtu daudz naudas: eksperta padoms

Daudzi no mums ir pieraduši meklēt padomu no kāda – no ekspertiem, ģimenes, draugiem, kolēģiem. Ja neviens no apkārtējās vides nenāk palīgā, nākamā autoritāte kļūst par augstāku spēku. It īpaši, ja runa ir par naudu.

Taro izkārtojumi, dzimšanas diagrammas, rituāli – viss, kas var dot mums vismaz kaut kādu izpratni par to, kas tieši mums ir jāgaida. Lai saglabātu un palielinātu savas finanses, eksperte Larisa Bogučarska ir sagatavojusi personīgo prognozi katrai zvaigžņu zīmei.

Individuālā finanšu prognoze 2024. gadam

Tradicionāla prognoze finansiāla stāvokļa ir atkarīgs no daudzu faktoru kombinācijas, jo īpaši no Jupitera pozīcijas dzimšanas diagrammā. Šī planēta patronizē labklājību un simbolizē labklājību un jaunas iespējas. Tāpēc, sastādot prognozi, liela uzmanība tika pievērsta Jupiteram. Nākamajā gadā tas būs tranzītā – līdz 2024. gada 1. maijam Jupiters atradīsies Zivju zīmē un pēc šī datuma pāries Vērša zīmē. Tāpēc jaunajā gadā mūs sagaida radikālas finanšu pārmaiņas.

Aunam visveiksmīgākais būs periods pirms 1. maija. Naudas plūsma būs stabila, kas veicina uzkrājumu veidošanu. Lai nezaudētu uzkrāto, krāt būs jāsāk pēc 1. maija. Šajā periodā jums būs jāsamazina tēriņi un jābūt gatavam provokācijām.

Vērsis jaunajā gadā piedzīvos finansiālus panākumus. Iespējama paaugstināšana amatā, pāreja uz jaunu, augsti apmaksātu darbu. Naudas pietiks, lai riskētu un ieguldītu, pat atvērtu savu biznesu – veiksme šogad būs par labu.

Dvīņiem ieteicams pievērst uzmanību savai garīgajai attīstībai, jo šogad viņu bagātība ir tieši saistīta ar to. Veiksmīgākais periods būs līdz maija sākumam. Taču tēriņu līmenis uz gada beigām būs jāsamazina, ja nevēlaties pazaudēt visu, ko paspējāt nopelnīt šajā labvēlīgajā laikā.

Lasi vēl: Izvēlieties Jaungada pušķi un izlasiet ziņojumu

Nākamā gada pirmā puse Vēžiem būs grūta. Viss pamazām uzlabosies gada otrajā pusē, pēc 1.maija. Pievērsiet uzmanību saviem seniem paziņām un tuviem draugiem, jo ​​ar kādu no viņiem ir iespējams atvērt kopīgu biznesu.

Lauvām būs grūti ietaupīt – pieaugs nepieciešamība pēc negaidītiem impulsīviem tēriņiem. Līdz 1. maijam viss ritēs labi, bet tad būs jāsavelk jostas un neriskēt, īpaši ar parādiem.

Jaunavas finansiālās problēmas šogad atrisināsies pašas no sevis. Veiksme un veiksme jūs pavadīs visa gada garumā. Labs laiks investīcijām un sava biznesa uzsākšanai.

Svaru izdevumi kļūs nekontrolējamāki, taču tas neradīs problēmas, jo ienākumi būs nemainīgi augsti. Līdz 1. maijam nauda tecēs kā upe, pēc tam palielināsies risks iekļūt naudas strīdos un konfliktos.

Šogad laimīgie ir Skorpioni. Būs daudz naudas, kā arī projekti. Stabili augsti ienākumi izraisīs vairākus lielus pirkumus, piemēram, nekustamo īpašumu vai automašīnu.

Strēlniekam gads būs finansiāli stabils, taču tālu no emocijām. Pozitīvas būs tikai gada pirmās desmit dienas līdz 1.maijam. Turklāt noskaņojums kļūs grūtāks, un ir iespējama izdegšana.

Mežāžu darbaholisms nākamajā gadā noderēs vairāk nekā jebkad agrāk – par jūsu darbu tiks pienācīgi samaksāts. Galvenais, lai, pieņemot lēmumus, nevadās pēc emocijām, bet tikai pēc sausiem faktiem un loģikas. Tad jūs varat ne tikai ietaupīt, bet arī palielināt to.

Ūdensvīriem nevajadzētu “skriet lokomotīvei pa priekšu” un nesākt jaunus projektus, kamēr nav pabeigti vecie. Darbā parādīsies jauni pienākumi, par kuriem saņemsi attiecīgu samaksu, taču būs arī daudz jāstrādā.

Lasi vēl: Gatavojieties labākajam: kam Zaļais pūķis dāvinās īpašu dāvanu 2024. gada janvārī – par to varat tikai sapņot

Zivis saņems arī paaugstinājumu darbā. Pirmais pusgads nesīs lielu naudu, tad būs jāsaglabā finansiālā stabilitāte. Bet neuzņemieties nevajadzīgu risku, lai izvairītos no krāpšanas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment