Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 1 vistas krūtiņa
- 200 ml paniņas vai kefīru
- 1 tējkarote maltas paprikas
- 1 tējkarote malta čili pipara
- 1 tējkarote sinepes
- 1 tējkarote majonēzes
- 1 salātlapa
- 1 apaļa tomātu šķēle
- 1 bulciņa
- Rīvmaize
- Cepamā eļļa
Pagatavošana:
Vispirms, saņemies un iemarinē vistas gaļu uz 12 stundām – pateicoties tam vistas gaļa nesakaltīs pagatavošanas laikā. Uzlej vistas gaļai virsū paniņas vai kefīru. Un pirms gatavošanas izklapētu vistas gaļu apviļā rīvmaizē, kas sajaukta kopā ar čili un paprikas garšvielu.
VIDEO:
Ļauj lai visas sastāvdaļas atdziest līdz istabas temperatūrai (nav nekā sliktāka, kā aukstas sastāvdaļas karstā burgerī). Gatavu vistu liec uz pannas un cep uz lielas uguns līdz tā kļūst gatava, aptuveni 6-7 minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Kad vista būs gatava, paņem burgera bulciņu, pārgriez uz pusēm, ieliec salātlapu, vistu, majonēzi un tomātu.
Lai labi garšo!
Beigās sanāk:
- 550 kcal,
- 31 g olbaltumvielu,
- 46 g ogļhidrātu,
- 23 g tauki,
- 3 g šķiedrvielu
Avots: www.mhelath.ru
Tevi noteikti interesēs
- No 7. novembra Visums sniedz īpašu vēstījumu četrām zodiaka zīmēm
- Svarīgākās mikrovides, kurās vairojas pelējums – eksperti mudina nekavējoties atbrīvoties no 5 lietām, lai šoziem novērstu mitrumu
- No maigas vaniļas līdz piesātinātam dzintaram: 5 ziemas TOP aromāti, ko vēlēsies katra dāma
- Kādam jābūt eļļas līmenim ziemā — maksimumam, vidējam vai minimumam
- Tiek ziņots par jaunu praksti attiecībā uz bagāžu airBaltic lidojumos; ņem to vērā, citādi vari saņemt pamatīgu soda naudu
- Novembra Supermēness un zodiaks: kas mainīsies katrai zīmei






