Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 1 vistas krūtiņa
- 200 ml paniņas vai kefīru
- 1 tējkarote maltas paprikas
- 1 tējkarote malta čili pipara
- 1 tējkarote sinepes
- 1 tējkarote majonēzes
- 1 salātlapa
- 1 apaļa tomātu šķēle
- 1 bulciņa
- Rīvmaize
- Cepamā eļļa
Pagatavošana:
Vispirms, saņemies un iemarinē vistas gaļu uz 12 stundām – pateicoties tam vistas gaļa nesakaltīs pagatavošanas laikā. Uzlej vistas gaļai virsū paniņas vai kefīru. Un pirms gatavošanas izklapētu vistas gaļu apviļā rīvmaizē, kas sajaukta kopā ar čili un paprikas garšvielu.
VIDEO:
Ļauj lai visas sastāvdaļas atdziest līdz istabas temperatūrai (nav nekā sliktāka, kā aukstas sastāvdaļas karstā burgerī). Gatavu vistu liec uz pannas un cep uz lielas uguns līdz tā kļūst gatava, aptuveni 6-7 minūtes.
Kad vista būs gatava, paņem burgera bulciņu, pārgriez uz pusēm, ieliec salātlapu, vistu, majonēzi un tomātu.
Lai labi garšo!
Beigās sanāk:
- 550 kcal,
- 31 g olbaltumvielu,
- 46 g ogļhidrātu,
- 23 g tauki,
- 3 g šķiedrvielu
Avots: www.mhelath.ru
Tevi noteikti interesēs
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem
- Priekšnieks (50) izsauca mani uz kabinetu, bet kad viņš man uzdeva jautājumu par dekrētu – es uzrakstīju atlūgumu
- Bagātīgas Ziemassvētku kaktusa ziedēšanas noslēpums: eksperti skaidro, kā un kad to pareizi laistīt
- No pelēm pat pēdas pazudīs: ģeniāls padoms, kas palīdz atbaidīt grauzējus uz ilgu laiku, nelietojot indi
- Rīgas dome plāno ieviest jaunas izmaksas, kas no 2026.gada maija būtiski ietekmēs tūkstošiem dzīvokļu īrnieku Rīgā
- Ziemas būs aptuveni mēnesi, bet vasaras — vismaz četrus: klimatologs pastāstīja, ko varam sagaidīt






