Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 1 vistas krūtiņa
- 200 ml paniņas vai kefīru
- 1 tējkarote maltas paprikas
- 1 tējkarote malta čili pipara
- 1 tējkarote sinepes
- 1 tējkarote majonēzes
- 1 salātlapa
- 1 apaļa tomātu šķēle
- 1 bulciņa
- Rīvmaize
- Cepamā eļļa
Pagatavošana:
Vispirms, saņemies un iemarinē vistas gaļu uz 12 stundām – pateicoties tam vistas gaļa nesakaltīs pagatavošanas laikā. Uzlej vistas gaļai virsū paniņas vai kefīru. Un pirms gatavošanas izklapētu vistas gaļu apviļā rīvmaizē, kas sajaukta kopā ar čili un paprikas garšvielu.
VIDEO:
Ļauj lai visas sastāvdaļas atdziest līdz istabas temperatūrai (nav nekā sliktāka, kā aukstas sastāvdaļas karstā burgerī). Gatavu vistu liec uz pannas un cep uz lielas uguns līdz tā kļūst gatava, aptuveni 6-7 minūtes.
Kad vista būs gatava, paņem burgera bulciņu, pārgriez uz pusēm, ieliec salātlapu, vistu, majonēzi un tomātu.
Lai labi garšo!
Beigās sanāk:
- 550 kcal,
- 31 g olbaltumvielu,
- 46 g ogļhidrātu,
- 23 g tauki,
- 3 g šķiedrvielu
Avots: www.mhelath.ru
Tevi noteikti interesēs
- Sieva atstāja mani vienu ar bērniem un aizbrauca uz nedēļu komandējumā – kā mēs “izvilkām” šo nedēļu
- Es pajautāju vecmāmiņai, ko viņi ēda Jaunajā gadā PSRS; 7 ēdieni, kas atšķiras no mūsdienu ēdieniem
- Pāvels Globa 5 zodiaka zīmem sola visspēcīgāko un labāko mēnesi 2026. gada janvārī – viss ies no rokas
- Olivjē salāti ar citu un gardāku gaļu kā klasiskajā variantā un “rozīnīti”- lieliska svētku ēdiena recepte
- Glābiet istabas puķes – biešu novārījums bagātīgai ziedēšanai, bet ar precīziem noteikumiem
- Ģimene mani apsveica 60. jubilejā, taču neviens neatnesa nevienu dāvanu – tikai pašās beigās vedekla pasniedza mazu paciņu








