Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 1 vistas krūtiņa
- 200 ml paniņas vai kefīru
- 1 tējkarote maltas paprikas
- 1 tējkarote malta čili pipara
- 1 tējkarote sinepes
- 1 tējkarote majonēzes
- 1 salātlapa
- 1 apaļa tomātu šķēle
- 1 bulciņa
- Rīvmaize
- Cepamā eļļa
Pagatavošana:
Vispirms, saņemies un iemarinē vistas gaļu uz 12 stundām – pateicoties tam vistas gaļa nesakaltīs pagatavošanas laikā. Uzlej vistas gaļai virsū paniņas vai kefīru. Un pirms gatavošanas izklapētu vistas gaļu apviļā rīvmaizē, kas sajaukta kopā ar čili un paprikas garšvielu.
Ļauj lai visas sastāvdaļas atdziest līdz istabas temperatūrai (nav nekā sliktāka, kā aukstas sastāvdaļas karstā burgerī). Gatavu vistu liec uz pannas un cep uz lielas uguns līdz tā kļūst gatava, aptuveni 6-7 minūtes.
Kad vista būs gatava, paņem burgera bulciņu, pārgriez uz pusēm, ieliec salātlapu, vistu, majonēzi un tomātu.
Lai labi garšo!
Beigās sanāk:
- 550 kcal,
- 31 g olbaltumvielu,
- 46 g ogļhidrātu,
- 23 g tauki,
- 3 g šķiedrvielu
Avots: www.mhelath.ru
Tevi noteikti interesēs
- Netālu no ciemata Valmieras novadā vīrietim vairākas dienas pēc kārtas izdodas nofilmēt divus pieaugušus lāčus (+VIDEO)by Laura Blūma
- 55 gadu vecumā atradu jaunu dzīves jēgu 7 vienkāršās lietās, jo ir dzīvot sarežģīti ir grūtiby Rinalds Bergmanis
- Frizūra pēc 50 – vecums, kad tā kļūst īpaši nozīmīgaby Rinalds Bergmanis