Ko katrai sievietei vajadzētu turēt savā somiņā

Zobu kociņi vai zobu diegs

Sajūta, ka kaut kas iesprūdis starp zobiem, nav patīkama. Par to nav iespējams nedomāt. Tā visu dienu var staigāt un īgņoties, ja nav iespējams situāciju labot. Ja līdzi būs zobu kociņi vai zobu diegs, tad situācija būs glābta.

Atgādināsim, ka nav vajadzīgs to darīt tieši pie galda vai uz ielas. Ne visiem būs patīkami skatīties, kā jūs mēģināsiet atbrīvot savus zobus, izvēlieties kādu piemērotu vietu.

Aizsargkrēms pret sauli

Vasarā vienmēr atklātās ķermeņa daļas labāk ieziest ar saules aizsargkrēmu. Ja daudz atrodies dabā, tad to ir vērts darīt arī ziemā.

Lūpu balzāms

Vairāk jēgas būs, ja lietosiet tās tad, kad tas nepieciešams. Vējainā laikā iet laukā vajag tikai, kad esat iezieduši lūpas ar balzāmu.

Enerģijas banka

Šī neaizstājamā lietiņa šodien ļoti palīdz, ja daudz jālieto viedtālrunis, bet piekļuve elektroenerģijai nav iespējama. Parasti tā ir neliela un nav smaga. Arī kāds, kuram būs nosēdies telefons, būs pateicīgs, ja varēsi viņam palīdzēt.

Ieliktnīši

Ja tu vēl aizvien tādus lieto, tad tiem vienmēr jābūt pa rokai. Pat, ja tu zini, ka tuvākajās dienās tev “sieviešu” dienu nebūs.

Tādas lietas var noderēt draudzenei vai vienkārši kādai sievietei sabiedriskajā tualetē, kura nonākusi neomulīgā situācijā.

Smaržas mazā iepakojumā

Tagad viegli var nopirkt mazus trauciņus smaržu pārliešanai, tāpēc nav nepieciešamības nēsāt līdzi lielas smaržu pudeles, ja tev vienmēr patīk, lai smaržas būtu līdzi.

Ķemme

Par šo priekšmetu laikam nevienai jautājumu nebūs. Somiņā ieliec nelielu koka ķemmīti, kura neaizņems daudz vietas.

Ja tev šķiet, ka visu šo lietu dēļ tava rokas somiņa ātri pārtaps par lielu ceļojumu somu, tad teiksim, tā nebūs. Visus šos priekšmetus var iegādāties nelielos izmēros, tā kā tie viegli ietilps pat viskompaktākajās somiņās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment