Ko nozīmē būt pacientei spīdzināšanas klīnikā, kas ‘ārstē’ homoseksualitāti (+FOTO)

Fotogrāfe Paola Peredesa nākusi klajā ar fotogrāfiju sēriju “Until You Change” (“Līdz tu mainīsies”), kurā viņa parāda mums biedējošo realitāti, ar kuru katru dienu sastopas Ekvadoras homoseksualitātes ārstēšanas iestādes pacienti.

Šajās klīnikās homoseksualitāte tiek “ārstēta” brutālos veidos, sitot un pazemojot to pacientus. Vardarbīgās metodes iekļauj badināšanu, fizisku izmantošanu un dažreiz pat “koriģējošo izvarošanu”. Šīs klīnikas slēpjas aiz oficiāliem paziņojumiem, ka tās ārstē alkoholiķus un no narkotikām atkarīgos, taču par 500 – 800 dolāriem mēnesī tās uzņem arī homoseksuālus cilvēkus.

Ar savu vecāku palīdzību Paolai, kura pati ir homoseksuāla, izdevās iekļūt vienā no šādām iestādēm. Neviens nezināja, ka patiesībā viņa ir fotogrāfe, un Paolai izdevās ieraudzīt tik baisas un absurdas ainas, ka liekas neticami, ka kaut kas tāds vēl notiek mūsdienu pasaulē.

Lasi vēl: Atklāts attēls ar meiteni no šausminošas seksa verdzeņu izsoles Irākā (+FOTO)

Pēc tam viņa radīja šo foto sēriju, kurā redzētās ainas pati attēlojusi. Paola piebilst, ka šādas “ārstniecības iestādes” pastāv ne tikai Ekvadorā, bet arī Eiropā, ASV un Dienvidamerikā.

Fotogrāfijas ir baisas – vēl jo vairāk tāpēc, ka tās atspoguļo realitāti.

Apskati pilnu foto galeriju ar to, kas notiek homoseksualitātes ārstēšanas iestādēs, šķirot nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment