Ko par sevi nevienam neko nevajadzētu stāstīt? – Gudrs dzīves padoms no Brūsa Lī

Komunicējot ar cilvēkiem, mēs uzzinām daudz interesanta. Mēs esam ieinteresēti uzzināt daudz ko par citiem, taču ir lietas, par kurām nevajadzētu nevienam stāstīt par sevi. Kas tas ir? Šeit ir daži viedokļi.

Par to, ko tu domā par draugiem un radiem

Ārēji jums viss ir jāparāda tā, it kā jūsu radinieki un draugi būtu labākie, pat ja tā nav taisnība. Tādā veidā var radīt aizsardzību sev vai ilūziju par to, lai justos ērtāk un labāk citu vidū.

Bet klātienē jūs varat uzzināt visus jautājumus, atteikties sazināties ar kādu vai, gluži pretēji, sākt attiecības. Sliktākā forma ir pateikt vienu lietu savu mīļoto priekšā, bet pēc tam viņiem aiz muguras, apvainot, pazemot utt.

Iedomājieties, ka uzticēsities savai ģimenei un draugiem. Viņi būs sirsnīgi un laipni pret jums, un aiz muguras viņi pateiks, ko domā par jums. Vai tev patiks? Visticamāk nē.

Sakot vārdu ” JĀ”‘ citiem, pārliecinies vai jūs iekšēji sevī nesakāt vārdu ”NĒ”. 

Tāpēc nekad nerunājiet par savu attiecību detaļām ar citiem, komunikācijas negatīvajiem aspektiem, ja vien mēs nerunājam par psiholoģisko konsultāciju.

Nerunājiet par to, kas jums neizdodas.

Nepazīstamu cilvēku sabiedrībā labāk par savām kļūdām klusēt. Jūs nezināt, kā sabiedrība vērtēs jūsu vājumu.

Centieties klusēt par savām neveiksmēm un nepatikšanām. Lielākajai daļai cilvēku jums vajadzētu būt veiksmīgam cilvēkam vai šķiet, ka esat veiksmīgs cilvēks.

Lasi vēl: Parādīju vecākiem trīs vienkāršus veidus, kā ātri aizmigt. Tagad viņi beidzot pietiekami izguļas.

Nekad svešiniekiem nestāsti pārāk daudz par sevi. Atceries – Aklie sāk redzēt, nedzirdīgie sāk dzirdēt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment