Pirms daudziem gadiem mana vīra radiniece iemācīja man, kā pagatavot šīs kotletes. Kopš tā laika es gatavoju tikai šādā veidā, un draudzenes, kolēģes un citi viesi ir rindā pēc šīs receptes.
Visa būtība ir tā, ka maltai gaļai es pievienoju biezpienu. Tas gaļas bumbiņas padara maigas un gaisīgas, piešķir krēmīgu garšu.
Lasi arī: Kā atšķirt ēdamas sēnes no neēdamām. Eksperts atklāja labāko metodi, lai tavā groziņā nenonāktu indīgas meža veltes
Maigas kotletes ir sulīgas un viegli košļājamas, kas rada patīkamu ēšanas pieredzi. Cietas vai sausas kotletes var būt grūtāk ēdamas un mazāk patīkamas. Tās saglabā vairāk sulīguma, kas izceļ gaļas un citu sastāvdaļu garšas. Sulīgums padara kotletes garšas bagātākas un aromātiskākas.
Kotletes ar biezpienu nav sarežģītākas nekā parasti. Tos var gatavot gan cepeškrāsnī, gan pannā – viss atkarīgs no jūsu gaumes. Ja meklējat ideālu mērci šim ēdienam, receptes beigās ieteiksim vienu variantu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsiet raksta beigās!
Pagatavošana
1. Siera biezpienu saputo ar blenderi līdz viendabīgai masai. Sajauc ar malto gaļu, olām, sāli un pipariem.
Svarīgākais solis gan ir nākamais! Tas ir īpaši svarīgs garšai!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Es devos atvaļinājumā ar 56 gadus vecu vīrieti, bet jau trešajā dienā aizlidoju mājās — pēc tam, kad atklāju, ko viņš slēpa čemodānā
- 4 Zodiaka zīmes līdz 2025. gada beigām gūs panākumus: beidzot pienāks tas, ko viņi gaidīja tik ilgi
- Daļā Latvijas 13. novembrī pārspēti siltuma rekordi: meteorologs Bricis brīdina, ka rītdien laika apstākļi strauji mainīsies
- Kāpēc sievietes agrāk nēsāja vienu garu bizi un ko nozīmēja vaļīgi mati
- Tagad vēlas vēl dārgāku! Gandrīz par 40 000 eiro bijusī Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla tirgo basketbolista dāvanu (+ VIDEO)
- Šajā Latvijas pilsētā par mājas numura nepareizu izvietojumu var tikt piemērots sods









