Ko sevis cienošas sievietes nekad neiekļauj savā garderobē – tās izsūc labo enerģiju

Katra sieviete organizē savu garderobi pēc saviem ieskatiem. Daudzus no ieradumiem mēs pieņemam jau bērnībā, neizprotot, kāpēc mūsu mātes un vecmāmiņas tās ievēroja.

Tomēr ne visi šie ieradumi ir mums labvēlīgi, jo dažkārt liekā apģērba dēļ mēs gadiem ilgi nespējam izbaudīt vieglumu un brīvību.

Nevajadzīgais apģērbs

 

Lietas, kuras neder ne izmēra, ne fasona, ne krāsas ziņā

Sieviete, kas sevi ciena, neatstās skapī apģērbu, kuru nevēlas valkāt. Ja kāda lieta ir pārāk maza vai liela, nav jēgas gaidīt brīdi, kad tā varētu kļūt noderīga.

Iespējams, ka pienāks brīdis, kad sapratīsi, ka apģērbs ir novecojis un tu vairs nevēlēsies to valkāt. Tad kādēļ vajadzēja glabāt to visus šos gadus?

Šis ēdiens kļūs par jūsu galda “zvaigžņoto” numuru: oriģināla uzkoda ar krabju nūjiņām

Atbildi sev godīgi: vai tu tuvākajā laikā plāno šo apģērbu vilkt? Ja atbilde ir nē un tu saproti, ka pēdējā gada laikā neesi to vilkusi, tad atbrīvojies no liekā.

Lasi vēl: Oho, tikai 10 minūtes un gardas brokastis ir gatavas!

Mīli sevi tādu, kāda esi, un izvēlies piemērotu apģērbu. Sievietei, kura patiešām sevi ciena, nav vērts centīties sasniegt 16 gadīgas meitenes ķermeņa formas.

Laiks pieņemt savu sievišķību un jauno ķermeņa veidolu. Ja neesi apmierināta ar savu formu, nodarbojies ar sportu un ēd veselīgi. Taču turēt skapī apģērbu, kas vairs neder, un kas izraisa vainas sajūtu, ir necienīgi pret sevi.

Novalkāts apģērbs

Jums, iespējams, ir mīļi apģērba gabali, kas ir ērti un dārgi, taču ar gadiem tie zaudējuši sākotnējo izskatu. Lai arī tos valkājat aizvien retāk, jūs nevēlaties tos izmest, jo nostalģija neļauj.

Mūsdienīgi vidēja garuma matu griezumi dažāda vecuma sievietēm (Foto)

Pozitīvas atmiņas vienmēr ir patīkamas, taču, ja cilvēks krampjaini turas pie pagātnes, tas var radīt problēmas. Nomīdītus un apvalkātos džemperus droši izmetiet.

Tomēr tas nav viss – ir vēl dažas būtiskas nianses, kuras katrai sievietei jāapsver.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment