Ko sievietes intīmās vietiņas forma var atklāt par viņas seksualitāti? Interesanti!

Pufīgais persiks

Šādas formas vulvai ir teju neredzamas mazās kaunuma lūpas, toties lielās kaunuma lūpas ir visnotaļ izteiktas un pilnīgas. Pēc skata šāda sievietes intīmā vietiņa izskatās pēc persika.

Ja runājam par seksualitāti, tad šādas sievietes ir visai atturīgas, taču pašpārliecinātas. Viņas ir grūti uzbudināmas, ir nepieciešama ilgāka priekšspēle, taču tas ir tā vērts, jo uzbudinātas viņas ir ļoti kaislīgas! Šīs sievietes mīl skūpstus uz lūpām un krūtīm, taču nav orālā seksa cienītājas – tā vietā veic glāstus viņas intīmajai vietiņai ar rokām un citām ķermeņa daļām.

Sulīgais ķirsis

Šīs ir visretāk sastopamā vulvas forma – ārējās kaunuma lūpas var būt gan pilnīgas, gan plānas, taču mazās kaunuma lūpas ir lielākas (drīzāk garākas) un attiecīgi ir labi pamanāmas uz lielo kaunuma lūpu fona.

Šādas sievietes ir nedaudz kautrīgas, taču viegli uzbudināmas un visas viņu uzbudinājuma pazīmes ir ļoti izteiktas. Viņām īpaši patīk saņemt orālos glāstus, bet nepatīk “fiksīši” – viņas noteikti ir tās, kas dod priekšroku kvalitātei nevis kvantitātei seksuālajās attiecībās. Šīs sievietes viegli sasniedz orgasmu.

Lielais tako

Nosaukums šajā gadījumā īsti nerosina fantāziju, drīzāk ēstgribu, taču varam atklāt, ka šī ir visbiežāk sastopamā vulvas forma – gan lielās, gam mazās kaunuma lūpas ir viena izmēra.

Sievietes ar šādu intīmās vietiņas formu kopumā ir romantiskas, attiecīgi viņām būtiska ir atmosfēra guļamistabā. Viņas diemžēl bieži nesasniedz orgasmu. Šīm sievietēm patīk gan vienlīdz daudz dot, gan saņemt seksuālajās attiecībās. Viņas neiebilst eksperimentēt, taču zina, kas viņām guļamistabā patīk, tāpēc mēdz iedzīvoties seksuālā rutīnā.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: express.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment