Ko sievietes lūpu forma var atklāt par viņas raksturu. Mani rezultāti sakrita ar 4. numuru

Sieviešu raksturs ir sarežģīts un daudzveidīgs. Starp citu, pat ļoti emocionālās situācijās ir iespējams atrast pareizo virzienu. Vienkārši uzmanīgi novēro savas sarunu biedres lūpu formu un tad rīkojies atbilstoši.

 

 

Citādi vadošie pētnieki pasaulē apgalvo, ka sievietes lūpu forma var ievērojami atklāt viņas raksturu!

 

Kā sievietes lūpu forma saistīta ar viņas raksturu

 

9 tipāži

Pavisam nesen zinātnieki atklāja interesantu likumsakarību. Pēc veiktajiem pētījumiem ir konstatēts, ka eksistē deviņi pamata sieviešu rakstura tipi, kas ir saistīti ar viņu lūpu formu. Var pārbaudīt šo atzinumu sevī, lai redzētu, vai tas sakrīt ar tavu dzīves pieredzi.

 

1. Piedzīvojumu meklētāja

Šīs sievietes nevar iztikt bez koķetēšanas un piedzīvojumiem. Tā kā viņas aiz mīlestības un jautrības bieži slēpj pārsteidzošu drosmi un prasmi savaldīties, tās nevar novērtēt. Cilvēki viņas ļoti mīl, jo ar avantūristēm vienmēr ir interesanti un nekad nav garlaicīgi.

 

 

2. Madam pozitīvā

Tādas meitenes bieži tiek raksturotas kā tās, kas skatās uz pasauli ar rozā brillēm. Patiesībā šīs skaistules izceļas ar savu optimistisko skatu uz dzīvi un vēlmi redzēt cilvēkos tikai labo. Optimistes nav skumji pat sarežģītākajās situācijās, un viņu pozitīvā dzīvesveida pieeja parasti nes labumu.

 

3. Visiem draudzene

Ar šādu meiteni vienkārši nav iespējams nesadraudzēties. Viņa piesaista daudz draugu, un viņai vienmēr ir laiks katram no viņiem, kaut arī ne gluži skaidrs, kā viņa visu pārvalda. Viņas siltums un draudzīgums ir neaizstājams. Protams, pat ekstravertiem ir brīži, kad nepieciešama atpūta un miera moments.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment