Pagatavošana:
Skābētos kāpostus labi izspiež un sasmalcina.
Pēc tam nomizo sīpolu un kartupeļus un sarīvē tos bļodā. Pievieno skābētus kāpostus, olu, miltus, sāli, piparus un samaisa.
Ar ēdamkaroti iemet masu pannā ar sakarsētu eļļu un cep pankūkas no abām pusēm 3-4 minūtes.
Šīm pankūkām ar kāpostiem var pievienot arī gaļu, piemēram, cūkgaļu tomātu mērcē, lai iegūtu pilnvērtīgu maltīti. Vai arī izbaudiet pankūkas ar skābo krējumu.
Piebildīsim, ka apetīti rosinošu, skābo kāpostu pankūku pagatavošanā galvenais ir nekavēties! Rīvēti kartupeļi ir jāizspiež, jāsajauc ar citām sastāvdaļām un ātri jācep, jo kartupeļi no mijiedarbības ar gaisu oksidējas un neizbēgami kļūst tumši.
Tevi noteikti interesēs
- Kurš kuru vairāk apmāna: veikals maldina klientus vai klienti tomēr maldina veikalu, skaidrojam skarbo patiesībuby Sandra Vīgante
- No 2026.gada sliktas ziņas visiem dīzeļauto īpašniekiem: daudzi nezina, kādas likumdošanas izmaiņas ir pieņemtas Eiropā, tostarp Latvijāby Laura Andersone
- Piegāju pie bankomāta Aizkrauklē, bet tur kāds bankas karti aizmirsis, paņēmu, bet viss beidzās ar likumsargu auto sirēnāmby Sandra Vīgante