Pagatavošana:
Skābētos kāpostus labi izspiež un sasmalcina.
Pēc tam nomizo sīpolu un kartupeļus un sarīvē tos bļodā. Pievieno skābētus kāpostus, olu, miltus, sāli, piparus un samaisa.
Ar ēdamkaroti iemet masu pannā ar sakarsētu eļļu un cep pankūkas no abām pusēm 3-4 minūtes.
Šīm pankūkām ar kāpostiem var pievienot arī gaļu, piemēram, cūkgaļu tomātu mērcē, lai iegūtu pilnvērtīgu maltīti. Vai arī izbaudiet pankūkas ar skābo krējumu.
Tevi arī varētu interesēt
Piebildīsim, ka apetīti rosinošu, skābo kāpostu pankūku pagatavošanā galvenais ir nekavēties! Rīvēti kartupeļi ir jāizspiež, jāsajauc ar citām sastāvdaļām un ātri jācep, jo kartupeļi no mijiedarbības ar gaisu oksidējas un neizbēgami kļūst tumši.
Tevi noteikti interesēs
- Sīpolu laistīšana maijā – triks, lai iegūtu sulīgas un lielas sīpolu galviņasby Anete Vītola
- Maestro Raimonds Pauls izteicis savu viedokli par “Tautumeitām”, kuras šovakar pārstāvēs Latviju “Eirovīzijas” konkursā (+ VIDEO)by Laura Blūma
- Vasara ir atcelta – izskan skumja meteorologu prognoze, ka aukstie cikloni mainīs laikapstākļusby Sandra Ločmele