Pagatavošana:
Skābētos kāpostus labi izspiež un sasmalcina.
Pēc tam nomizo sīpolu un kartupeļus un sarīvē tos bļodā. Pievieno skābētus kāpostus, olu, miltus, sāli, piparus un samaisa.
Ar ēdamkaroti iemet masu pannā ar sakarsētu eļļu un cep pankūkas no abām pusēm 3-4 minūtes.
Šīm pankūkām ar kāpostiem var pievienot arī gaļu, piemēram, cūkgaļu tomātu mērcē, lai iegūtu pilnvērtīgu maltīti. Vai arī izbaudiet pankūkas ar skābo krējumu.
Tevi arī varētu interesēt
Piebildīsim, ka apetīti rosinošu, skābo kāpostu pankūku pagatavošanā galvenais ir nekavēties! Rīvēti kartupeļi ir jāizspiež, jāsajauc ar citām sastāvdaļām un ātri jācep, jo kartupeļi no mijiedarbības ar gaisu oksidējas un neizbēgami kļūst tumši.
Tevi noteikti interesēs
- Kā šodien patiesībā dzīvo Uldis Dumpis: atklāts, kādu grāmatu viņam lasa priekšā sievaby Rinalds Bergmanis
- Agronomi iesaka: 5 ogu krūmi, kas jāiestāda tieši septembrī – nākošajā sezonā tad sagaidīsiet izcilu ražuby Laura Andersone
- Vairākos šīs valsts veikalos no pirmajām septembra dienām lielveikalos ”pazudīs” šīs precesby Sandra Vīgante