Pagatavošana:
Skābētos kāpostus labi izspiež un sasmalcina.
Pēc tam nomizo sīpolu un kartupeļus un sarīvē tos bļodā. Pievieno skābētus kāpostus, olu, miltus, sāli, piparus un samaisa.
Ar ēdamkaroti iemet masu pannā ar sakarsētu eļļu un cep pankūkas no abām pusēm 3-4 minūtes.
Šīm pankūkām ar kāpostiem var pievienot arī gaļu, piemēram, cūkgaļu tomātu mērcē, lai iegūtu pilnvērtīgu maltīti. Vai arī izbaudiet pankūkas ar skābo krējumu.
Piebildīsim, ka apetīti rosinošu, skābo kāpostu pankūku pagatavošanā galvenais ir nekavēties! Rīvēti kartupeļi ir jāizspiež, jāsajauc ar citām sastāvdaļām un ātri jācep, jo kartupeļi no mijiedarbības ar gaisu oksidējas un neizbēgami kļūst tumši.
Tevi noteikti interesēs
- Uz ”Oskara” ceremoniju kāds aktieris bija ieradies uzvilcis melnu cimdu – iemesls daudz dziļāksby Sandra Ločmele
- Konfektes no bietēm – recepte, kas apmānīs pat bērnusby Anete Vītola
- Numerologs Kristaps Baņķis ielūkojies Ukrainas prezidenta Zelenska “zvaigžņu kartē”: diemžēl tuvākajos mēnešos gaidāmas lielas pārmaiņasby Laura Blūma