Pagatavošana:
Skābētos kāpostus labi izspiež un sasmalcina.
Pēc tam nomizo sīpolu un kartupeļus un sarīvē tos bļodā. Pievieno skābētus kāpostus, olu, miltus, sāli, piparus un samaisa.
Ar ēdamkaroti iemet masu pannā ar sakarsētu eļļu un cep pankūkas no abām pusēm 3-4 minūtes.
Šīm pankūkām ar kāpostiem var pievienot arī gaļu, piemēram, cūkgaļu tomātu mērcē, lai iegūtu pilnvērtīgu maltīti. Vai arī izbaudiet pankūkas ar skābo krējumu.
Tevi arī varētu interesēt
Piebildīsim, ka apetīti rosinošu, skābo kāpostu pankūku pagatavošanā galvenais ir nekavēties! Rīvēti kartupeļi ir jāizspiež, jāsajauc ar citām sastāvdaļām un ātri jācep, jo kartupeļi no mijiedarbības ar gaisu oksidējas un neizbēgami kļūst tumši.
Tevi noteikti interesēs
- Mīklainais objekts kosmosā strauji tuvojas Zemei: Vanga pareģojusi citplanētiešu ierašanos uz Zemes 2025.gadāby Laura Andersone
- Manai mammai jau pāri 70, tāpēc nolēmu viņu paņemt pie sevis; joprojām nespēju aptvert, ko viņa sastrādāja mūsu mājā…by Rinalds Bergmanis
- “Mežā lācis ir ļoti kluss. Viņš var atrasties turpat pie blakus krūma…”: kuros Latvijas mežos ir vislielākā iespēja satikties ar lāciby Laura Andersone