Ko tava mīļākā saldējuma garša atklāj par tevi?

Ikviena mūsu izvēle par mums kaut ko liecina. Kāpēc lai tā nebūtu ar saldējuma garšu? Mums katram ir sava mīļākā saldējuma garša, neskatoties uz to, ka mēdzam ēst dažādas garšas saldējumu. 

Vaniļas saldējums – tu esi impulsīva/-s

Varētu šķist, ka tik vienkāršas saldējuma garšas cienītāji būs pavisam vienkārši cilvēki, taču patiesība ir pilnīgi pretēja – šie cilvēki ir impulsīvi, ekspresīvi un mīl runāties.

Zemeņu saldējums – tu esi introverta/-s

Pētījuma rezultāti pierāda, ka zemeņu saldējuma cienītāji nereti ir introverti, taču ne sliktā nozīmē – šie cilvēki ir toleranti, loģiski un domīgi.

Šokolādes saldējums – tu esi koķeta/-s

Šokolādes cienītāji tiek vērtēti kā koķeti, dzīvīgi, šarmanti un pat pavedinoši, taču reizēm mēdz būt arī pārlieku dramatiski!

Piparmētu saldējums ar šokolādes gabaliņiem – tu esi ambicioza/-s

Ja šī ir tava mīļākā saldējuma garša, tad tev pēc vārda kabatā nav jāmeklē – tu proti argumentēt, esi pašpārliecināta/-s un savā ambiciozitātē tās labākajā vārda nozīmē droši ej uz savu mērķi.

Varavīksnes krāsas sorbets – tu esi pesimistiska/-s

Neatkarīgi no tā, ka saldējuma krāsas raisa patīkamas emocijas, pētījums pierāda, ka cilvēki, kuriem šī ir mīļākā saldējuma garša, ir pesimistiski, taču mākonim ir arī zelta maliņa – tu esi analītiska/-s un spēj nevilcinoties pieņemt lēmumus.

Šokolādes saldējums ar riekstiem un karameli – tu esi agresīva/-s

Agresivitāte varbūt izklausās skarbi, tāpēc, ja būsim precīzi, tad pētījums pierāda, ka šādi cilvēki ir gana nepacietīgi un dažreiz neapdomīgi, kā rezultātā var aizskart citu jūtas. Bet šīs saldējuma garšas cienītāji ir labākie klausītāji!

Kafijas saldējums – tu esi dramatiska/-s

Tev dzīvē ir vajadzīgas emocijas – gan labas, gan sliktas (līdzsvaram). Vienmuļa dzīve nav domāta tev. Tev patīk dzīvot dzīvi ar pilnu krūti un koncentrēties uz tagadni nevis nākotni.

Piena saldējums ar šokolādes gabaliņiem – tu esi dāsna/-s

Pētījums liecina, ka cilvēki, kuriem šī ir mīļākā saldējuma garša, ir ne tikai strādīgi, bet arī dāsni! Tu proti gan sasniegt savus mērķus, gan dalīties ar to augļiem ar saviem tuviniekiem.

Riekstu saldējums – tu esi apzinīga/-s

Pēc pētījuma var secināt, ka cilvēki, kuriem garšo riekstu saldējums, ir apzinīgi – un apzinīgi tieši sociālā ziņā. Tev nekad nav tīšu, ļaunu nodomu nodarīt kādam pāri. Ja kādu iemeslu dēļ tā gadās, tad proti atvainoties. Tu ar cieņu izturies pret ikvienu.

Lasi vēl: “Izklausās pēc saldējuma automašīnas no elles” jeb puisis uz 2 kalkulatoriem spēlē “Despacito”

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment