Ko var sagaidīt no vīrieša, ja zināms tikai viņa dzimšanas datums

Jaunās attiecības nes sevī noslēpumu: vai izdosies atrast kopīgu valodu ar partneri, kā viņš sevi parādīs un ko no viņa var gaidīt?

Numeroloģija var sniegt vērtīgus norādījumus. Eksperte šajā jomā Jeļena Ozerova uzsver, ka vīrieša dzimšanas datuma zināšana ir ļoti svarīga, jo tā ļauj izveidot viņa psiholoģisko portretu.

1, 10, 19, 28 (pārvalda Saules enerģija)

Līderi, kuri vēlas valdīt visā, tostarp attiecībās, bieži ir stingri un individuālistiski, un viņiem reti ir vēlme dot sievietēm iespēju izteikties svarīgās situācijās.

Turklāt viņi pilnīgi nepieņem kritiku, kas norāda uz to, ka viņi nezina, kā attiecībās strādāt. Ar šādiem vīriešiem harmoniskas attiecības var izveidot tikai psiholoģiski elastīgāka partnere, kas pieņem viņus tādus, kādi viņi ir.

2, 11, 20, 29 (pārvalda mēness enerģija)

Cilvēki, kuri dzimuši šajos datumos, ir romantisku attiecību veidotāji. Viņi novērtē harmoniju un pastāvīgi cenšas radīt komfortablu vidi abiem. Šādi cilvēki nav piemēroti sievietēm, kuras vēlas blakus redzēt karjeristu.

 

Vīriešiem ar Mēness enerģiju nav interese par finansiālām pārmērībām. Turklāt viņi ir nepastāvīgi un var slēpt savu īsto dabu. Tas var radīt problēmas, ja neciešat krāpšanos. Tomēr blakus pārliecinātai sievietei viņi kļūst labāki. Tikai nespiediet uz viņiem.

 

 

3, 12, 21, 30 (pārvalda Jupitera enerģija)

Īsts atklājums inteliģentām meitenēm. Vīrieši, kas dzimuši šajos mēneša datumos, vienmēr var dalīties ar interesantām ziņām. Viņi ir izglītoti un domājoši, un, ja viņi nolemj izpētīt kādu jautājumu, viņi to dara vispusīgi.

Problēma var rasties, ja saprāts dominē pār emocijām, jo dažkārt viņi ir neelastīgi, ja ir pārliecināti par savu taisnību. Šādu vīriešu sirds atslēga ir cieņa pret viņa intelektu.

4, 13, 22, 31 (pārvalda Rahu enerģija)

Pastāv daudzas pretrunīgas pazīmes: no vienas puses, viņi ir neaizsargāti, bet, no otras puses, viņiem trūkst jūtīguma ārējās izpausmēs. Viņiem ir lieli talanti, taču dumpīgais gars traucē viņiem virzīties pa dzīves ceļu. Ja situācijas neatbilst viņu likumiem, šie vīrieši mēdz ieņemt ienaidnieka pozīciju.

Kā speciālisti viņi ir izcili, disciplinēti un uzmanīgi, bet, runājot par romantiku, viņi var būt nepanesami, izrādot pārmērīgas aizdomas un meklējot vainu sīkumos. Nemēģiniet viņus maldināt – viņi to ātri sapratīs.

5, 14, 23 (pārvalda Merkūra enerģija)

Šajos datumos dzimušie cenšas uzzināt par visu, bet pamazām. Viņi var uzturēt sarunu par jebkuru tēmu, taču viņi nav eksperti nevienā jomā.

Taču šādiem vīriešiem piemīt citi talanti – viņi var piedalīties sarunās un sasniegt savus mērķus, piedāvāt nestandarta risinājumus problēmām. No sievietēm viņas sagaida uzslavas par katru darbību. Diemžēl dažreiz viņus nav par ko slavēt, jo viņi bieži izpaužas kā nenobrieduši, bezatbildīgi indivīdi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment