Ko var sagaidīt no vīrieša, ja zināms tikai viņa dzimšanas datums

6, 15, 24 (pārvalda Venēras enerģija)

Vīrieši, kas dzimuši uz šiem skaitļiem, ir ļoti jutekliski. Randiņi ar viņiem var būt patiesi brīnišķīgi. Viņiem patīk skaistas meitenes, tomēr pašām meitenēm nevēlas izcelties no pūļa.

Dažkārt viņi ir pārāk norūpējušies par savu izskatu un var ļauties īslaicīgām vēlmēm. Tas nozīmē, ka nevarat būt pārliecināti par viņu uzticību, kamēr neesat viņus labāk iepazinusi. Tomēr laba ziņa ir tā, ka šādi vīrieši ir gatavi augt un attīstīties attiecībās.

7, 16, 25 (pārvalda Ketu enerģija)

 

Cilvēki ar augstu garīgumu un smalku saikni ar dabu un kosmosu. Viņi, domājot par savējiem, var nepamanīt, kas notiek viņiem zem deguna. Nebrīnieties, ja viņi nepamanīs jūsu jaunos auskarus.

Dažām sievietēm attiecības ar viņām var būt mokoši sarežģītas, jo viņas var pazust uz vairākām dienām, neko nesakot. Viņiem vienkārši vajadzēja būt vieniem.

8, 17, 26 (pārvalda Saturna enerģija)

Vīrieši, kas ir patiesi spēcīgi un drosmīgi, spēj lidot augstu un ir gatavi to darīt. Viņi ir katras sievietes lepnums, blakus viņiem jūtas vāja, bet aizsargāta. Mīlestībā viņi izrāda negaidītu maigumu un pārsteidz ar savu iejūtību.

 

Tomēr esi gatava tam, ka tādu vīrieti mājās redzēsi reti, jo viņš ir pārliecināts darbaholiķis. Ja viņu aizvaino, viņš var aizvērties un palikt noslēgts uz ilgu laiku. Viņš patiesi novērtē sirsnīgu sapratni.

9, 18, 27 (pārvalda Marsa enerģija)

Cīnītāji par taisnību, viņi ir gatavi iet līdz galam, iznīcinot ienaidnieku ar savām dusmām. Attiecībās viņi ir ātri rūdīti un var paaugstināt balsi. Tomēr viņu ārējā stingrība nevajadzētu jūs atbaidīt.

Zem šīs necaurredzamās maskas slēpjas labsirdīgs vīrietis, kurš ir gatavs uzsmaidīt pat svešiniekam. Viņi vienkārši nevēlas to atzīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment