Kopā ar Toyota tu būsi drošībā

Safety_tcm-3024-318266

Mūsu dzīves ceļš ir garš, neparedzams un brīnišķīgs, tāpēc Toyota vēlas, lai tavs ceļš būtu drošs un pārliecinošs, lai arī kurp tu dotos.

Gadu desmitiem uzkrātā pieredze autobūves nozarē, kā arī neskaitāmi pētījumi šajā jomā nodrošina, ka ikkatrs jaunais Toyota modelis ir ne tikai pilnībā veikt spējīgs, bet arī ļoti uzticams pat vissarežģītākajās situācijās, tostarp brīžos, kad tev šķiet, ka šīs automašīnas iespējas ir izsmeltas.

safety-image1_tcm-3024-318284

Izvairieties no nepatīkamām situācijām

Atrodoties pie stūres, tu instinktīvi uzticies trīs spējām: atpazīšana, izvērtēšana un manevrētspēja. Tagad Toyota ir radījusi sistēmas, kas palīdzēs uzlabot šīs spējas, lai novērstu potenciāli nevēlamas situācijas. Šīs aktīvās drošības funkcijas, tostarp ABS, bremzēšanas palīgsistēma, vilces kontrole un Toyota Safety Sense, jau tagad aizņem lielu daļu laika, ko Toyota velta drošības uzlabošanai ar mērķi pilnībā novērst satiksmes negadījumus un radīt drošākus apstākļus uz ceļa ikvienam satiksmes dalībniekam.

safety-image2_tcm-3024-318285

Toyota Safety Sense

Lai pie automobiļa stūres tu justos droši un pārliecinoši, esam radījuši Toyota Safety Sense – vairākas aktīvās drošības sistēmas, kas pasargās tevi un tavus pasažierus no nevēlamām situācijām: pārvietojoties ar mazu ātrumu, Toyota Safety Sense pat var pilnībā novērst sadursmes, savukārt pie lielāka ātruma šī tehnoloģija mazina sadursmes smaguma pakāpi.

Gatavs uz visu

Lai pastāvīgi uzlabotu dažādus drošības elementus, piemēram, triecienu slāpējošas virsbūves konstrukcijas, specifiskus uzlabojumus pasažieru drošībai, drošības spilvenus, drošības jostas un triecienu mazinošus sēdekļus, mēs rekonstruējam sadursmes, balstoties uz reālām sadursmēm, rūpīgi un padziļināti analizējam sadursmju datus un tiecamies tikai un vienīgi uz visaugstāko drošības līmeni, vienlaikus izpildot un pārsniedzot starptautiskās drošības prasības un izvērtējumus.

Rūpējoties par Tevi un Tavu Toyota

Tikt atzītiem par visuzticamāko un drošāko automobiļu ražotāju uz visas planētas ir ievērojama atzinība. Un saņemt šo atzinību, ražojot aptuveni 10 miljonus automobiļu ik gadu, to padara vēl ievērojamāku. Lai palīdzētu tev saglabāt tava automobiļa veiktspēju un uzlabotu braukšanas pieredzi, mēs esam sastādījuši virkni „Rūpes par Tevi un Tavu Toyota“ vadlīniju, kuras, mēs ceram, tev ļoti noderēs.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment