Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā

Lasi vēl: “Neviena ērce man netuvojas”: 7 līdzekļi, kas mani glābj no visām ērcēm

Paņemiet pannu, ielejiet augu eļļu, uzkarsējiet. Ar ēdamkaroti ņem malto gaļu un liek uzkarsētā pannā, piešķirot tai formu. Cepam no abām pusēm, nav jācep līdz gatavībai, mūsu mērķis ir viegli apbrūnināt, tāpēc pietiks ar 1 minūti no katras puses.

Šādi apcepam visu malto gaļu.
Ņemam dziļu pannu, katliņu, man tas ir 30 cm diametrā.

Pārliek kotletes, uzreiz pievieno 200 gramus saldā krējuma, es izmantoju paštaisītu saldo krējumu, to var aizstāt ar veikalā nopērkamo saldo krējumu vai, vēl labāk, krējumu.
Sautē kotletes uz lēnas uguns 15 minūtes. Kamēr kotletes sautējas, pagatavosim piedevu, šodien ēdīsim spageti.

Lasi vēl: Iecienītākais mēslojums zemenēm pēc apgriešanas: es to lietoju, un nākamajā gadā man ir lielas un saldas ogas

Pasniedziet kotletes ar garnīru. Maigs, mīksts un ļoti ļoti garšīgs.

Dāmām 45+ nepiestāv: 5 frizūras, kuras padara jūs vecāku un jau no pirmās sekundes bojā iespaidu

Sastāvdaļas

malta vistas gaļa – 900 gr
sāls – 1 tējk
ola – 1 gab
sīpols – 1 gab
baltmaize- 4 šķēles
melnie pipari – pēc garšas
majonēze vai skābs krējums -3 ēd.k.
skābs krējums vai saldais krējums – 200 ml

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment