Lasi vēl: “Neviena ērce man netuvojas”: 7 līdzekļi, kas mani glābj no visām ērcēm
Paņemiet pannu, ielejiet augu eļļu, uzkarsējiet. Ar ēdamkaroti ņem malto gaļu un liek uzkarsētā pannā, piešķirot tai formu. Cepam no abām pusēm, nav jācep līdz gatavībai, mūsu mērķis ir viegli apbrūnināt, tāpēc pietiks ar 1 minūti no katras puses.
Šādi apcepam visu malto gaļu.
Ņemam dziļu pannu, katliņu, man tas ir 30 cm diametrā.
Pārliek kotletes, uzreiz pievieno 200 gramus saldā krējuma, es izmantoju paštaisītu saldo krējumu, to var aizstāt ar veikalā nopērkamo saldo krējumu vai, vēl labāk, krējumu.
Sautē kotletes uz lēnas uguns 15 minūtes. Kamēr kotletes sautējas, pagatavosim piedevu, šodien ēdīsim spageti.
Lasi vēl: Iecienītākais mēslojums zemenēm pēc apgriešanas: es to lietoju, un nākamajā gadā man ir lielas un saldas ogas
Pasniedziet kotletes ar garnīru. Maigs, mīksts un ļoti ļoti garšīgs.
Dāmām 45+ nepiestāv: 5 frizūras, kuras padara jūs vecāku un jau no pirmās sekundes bojā iespaidu
Sastāvdaļas
malta vistas gaļa – 900 gr
sāls – 1 tējk
ola – 1 gab
sīpols – 1 gab
baltmaize- 4 šķēles
melnie pipari – pēc garšas
majonēze vai skābs krējums -3 ēd.k.
skābs krējums vai saldais krējums – 200 ml
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi sola ļoti neparastas novembra beigas: ”Sniega kupenas mīsies kopā ar vasaras cienīgu siltumu”
- Pazīstams pavārs no Jelgavas man atklāja, kad katli un pannas ir nokalpojuši un pienācis laiks tos nomainīt
- Kāpēc patiesībā karoti krūzē atstāt nav ieteicams: atklāju, ko par to saka speciālisti
- Pārstāj sutināt kāpostu tīteņus ūdenī vai skābajā krējumā, jo tie sanāk divreiz sulīgāki, ja tos aplej ar vienu labāku sastāvdaļu
- Lauksaimnieks no Līvānu novada man atklāja, kāpēc ierakt jēlas olas dārzeņu dobēs
- Smalki un gaisīgi kā ziedlapiņa, bet “pieder” viņiem: 9 maigi un “sievišķīgi” vīriešu vārdi








