Virsū liekam olu masu – vienmērīgā kārtā. Rūpīgi satinam visu ruletē, sākot no tās malas, kur ir pildījums.
Ietinam to pašu plēvi un liekam ledusskapī uz 10–15 minūtēm, lai sastingst.
Pirms pasniegšanas sagriežam – vislabāk pēc katra grieziena noskalot nazi. Liekam uz šķīvja, dekorējam ar zaļumiem – un viss, var pasniegt!
Lasi vēl: Visi, kuru dzimšanas datumā ir skaitļi 4, 8, 1 vai 6 – jūs sagaida liktenīgs aprīlis
Sastāvdaļas:
Kausētais siers – 2 gab.
Krabju nūjiņas – 100 g
Vārītas vistas olas – 5 gab.
Majonēze – 5 ēd. k.
Sāls – 4 šķipsniņas
Tevi noteikti interesēs
- Apprecējos ar Robertu Rēzeknē, lai būtu tuvāk viņa draugam, kurā biju neprātīgi iemīlējusiesby Rinalds Zembergs
- Kāpēc patiesībā svētdienās nedrīkst uzkopt māju, slaucīt grīdu un mazgāt veļu: ticējumi, kam ticēja mūsu senčiby Laura Andersone
- “Bišu spiests” naksnīgajās debesīs 14. oktobra vakarā: unikāls dabas skats naksnīgajās debesīs – būs redzams arī Latvijāby Laura Andersone