Virsū liekam olu masu – vienmērīgā kārtā. Rūpīgi satinam visu ruletē, sākot no tās malas, kur ir pildījums.
Ietinam to pašu plēvi un liekam ledusskapī uz 10–15 minūtēm, lai sastingst.
Pirms pasniegšanas sagriežam – vislabāk pēc katra grieziena noskalot nazi. Liekam uz šķīvja, dekorējam ar zaļumiem – un viss, var pasniegt!
VIDEO:
Lasi vēl: Visi, kuru dzimšanas datumā ir skaitļi 4, 8, 1 vai 6 – jūs sagaida liktenīgs aprīlis
Sastāvdaļas:
Tevi arī varētu interesēt
Kausētais siers – 2 gab.
Krabju nūjiņas – 100 g
Vārītas vistas olas – 5 gab.
Majonēze – 5 ēd. k.
Sāls – 4 šķipsniņas
Tevi noteikti interesēs
- Iekštelpu augs, kas plaukst pat tur, kur gaismas gandrīz nav
- 55 gadus vecs vīrietis no Valmieras skaidro, kāpēc sievietēm ārpus viņa standartu rāmjiem nav cerību uz otro randiņu
- Zemesvēži jeb racējcirceņi uz ilgu laiku pazudīs no jūsu dārza: dalos ar vienkāršu metodi
- Sātīgs un nedārgs ēdiens, kas garšo visai ģimenei: kartupeļu pankūkas ar siera cepurīti
- Ko Latvijā nedrīkst darīt un nedrīkst likt uz daudzdzīvokļu māju balkoniem – var pienākties pat sods
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi










