Krāsas, kārtas, grims. 7 universāli padomi, lai padarītu jūsu stilu vēl labāku

Pat karstākajās vasaras dienās varat izveidot modernu tēlu, izmantojot dažādu faktūru, krāsu un garumu audumus.

Stils ir visai subjektīvs jēdziens, jo katram ir sava gaume. Tomēr nenāk par ļaunu apbruņoties ar dažiem universāliem padomiem, kas ļaus izcelt jūsu tērpus un piešķirt tiem vēl lielāku izsmalcinātību.

Krāsas

Nebaidieties izmantot spilgtu krāsu lietas, pievienojot tām akcentus. Valkājiet oranžās blūzes, rozā t-kreklus vai zaļas bikses, pareizi kombinējot tās ar pārējo izskatu. Visas šīs košās krāsas labi saderēs kopā ar melnu vai beltu apģērbu. Neaizmirstiet arī par aksesuāriem un rokassomiņu – galvenais ir nepārspīlēt ar detaļām.

Kārtas

Pat karstākajās vasaras dienās jūs varat izveidot modernu apģērbu, kas sastāv no dažādu faktūru, krāsu un garumu audumiem. Tas pats attiecas arī uz rotaslietām – nekautrējieties valkāt dažāda garuma krelles vai apvienot vairākus gredzenus uz viena pirksta. Šādas detaļas izskatās visefektīvāk un stilīgāk.

Grims

Tā ir neatņemama jebkura tēla sastāvdaļa. Ja runa ir par ikdienas apģērbu birojam, izmantojiet vieglus produktus, kas izceļ lūpas, uzacis un skropstas. Savukārt, ja tas ir īpašs gadījums, ļaujiet sev vaļu un izmantojiet patiešām akcentējošas krāsas. Piemēram, košu lūpu krāsu vai krāsainu skropstu tušu.

Atcerieties boho

Ja jūs pārāk cenšaties izskatīties stilīgi un moderni – to ir viegli nolasīt. Neignorējiet ekspertu padomus, kas runā par boho – tas ir stils, kas ļauj jums būt tādiem, kādi vēlaties būt, un, pats galvenais, dabiskiem. Nav runa par to, lai izskatītos kā īsts hipijs vai kas tamlīdzīgs, bet pievienojiet mazus akcentus, piemēram, metālisku jostu ar gredzeniem – lai piešķirtu izskatam nedaudz viegluma.

Akcenti

Ja vēlaties izskatu atšķaidīt ar kādu uzkrītošu aksesuāru, varat pamata elementiem pievienot spilgtas krāsas šalli, lakatu vai galvassegu pēc savas izvēles. Tajā laikā neaizraujieties ar radošiem izgriezumiem un rakstiem. Tiem patiešām var būt “vau efekts”, taču tie pārslogos tēlu un padarīs to pārāk sarežģītu.

Lasi vēl: Gaisīga kūka bez neviena grama miltu

Kvalitāte

Jā, protams, labāk ir iegādāties vienu kvalitatīvu lietu, nevis divas vai trīs mazāk kvalitatīvas. Tāpēc izvēlieties universālas lietas, piemēram, klasiskas bikses, žaketes, džinsus, blūzes, pamata T-kreklus – tie kalpos jums ilgu laiku un kļūs par daudzu tērpu pamatu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Pārliecība ir labākā mode

Neviens nav skaistāks un stilīgāks par pārliecinātu vīrieti vai sievieti. Jo, lai arī kādu apģērbu jūs šodien izvēlētos, lai arī kādu apģērbu jūs uzvilktu atkarībā no notikuma vai noskaņojuma, – neaizmirstiet par savu dabisko harizmu un pārliecinošu noskaņojumu. Galu galā ar šādu nosacījumu jebkurš jūsu tēls izskatīsies stilīgi un nepaliks bez uzmanības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment