Pēc garšas pievienojam salātiem majonēzi vai skābo krējumu un visu kārtīgi samaisām. Izvēlamies savai gaumei atbilstošu mērci: majonēze piešķirs krēmīgu tekstūru, bet skābais krējums padarīs ēdienu vieglāku, ar mazāku daudzumu kaloriju.
Salātus “Kraukšķīgā minūte” var pagatavot tikai 5 minūtēs, un tie ir lieliska izvēle ātrām uzkodām, vieglām brokastīm vai pat pusdienu papildinājumam. Lai padarītu salātus vēl veselīgākus, kā mērci varam izmantot mājās gatavotu majonēzi vai dabīgo jogurtu.
Dekorācija: Lai salātiem piešķirtu apetītlīgāku izskatu, tos var izrotāt ar svaigu garšaugu zariņiem – dillēm vai pētersīļiem.
Kraukšķīgs akcents: pēc vēlēšanās varam pievienot salātiem nedaudz grauzdiņu, lai iegūtu lielāku tekstūru un dažādību.
Torte “Napoleons” – īpaša recepte no pagājušā gadsimta 60. gadiem
Salātu sastāvdaļas:
1 marinēts gurķis;
150 grami konservētas kukurūzas;
1 svaigs gurķis;
150 grami konservētu zirnīšu;
1 svaigs burkāns;
150 grami desas.
Gatavo ar prieku un izbaudi ātrus un garšīgus ēdienus, kas ietaupa tavu laiku un iepriecina ar savu garšu!
Ja tev patika šī burvīgā recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Būsim pateicīgi arī par taviem komentāriem!