Kraukšķīgas ārpusē, sulīgas iekšpusē: uzzināju 2 “noslēpumus” ideālu kartupeļu pankūku pagatavošanai

Sastāvdaļas:

 

Kartupeļi – 5-6 vidēji lieli;

Sīpols – 1 gab .;

Ola – 1 gab .;

Milti – 2-3 ēdamk.;

Sāls, pipari – pēc garšas;

Eļļa cepšanai.

Kartupeļu pankūkas ar malto gaļu

Ja vēlaties pabarot visu ģimeni un padarīt ēdienu sātīgāku, iesakām izmēģināt šīs kartupeļu pankūkas. Vienkārši ieliekam pannā karoti kartupeļu maisījuma, pievienojam malto gaļu un pēc tam pārklājam ar vēl vienu kartupeļu karoti. Iegūsiet “kotletes” kartupeļu kažokā – garšīgi un oriģināli!

Kartupeļu pankūkas ar daudz ko citu

Kā jau minējām, šo vienkāršo ēdienu var pielāgot jebkurām vēlmēm – pievienojot ķiplokus, zaļumus, sieru, malto gaļu vai pat sēnes.

Jebkurā gadījumā kraukšķīgas, aromātiskas, zeltainas kartupeļu pankūkas ir tas, ko gribēsies gatavot vairāk nekā vienu reizi. Pateicoties vienkāršiem knifiņiem un variācijām, iegūsiet ēdienu, kas iekaros gan tavas ģimenes, gan viesu sirdis. Mēģiniet gatavot jau šodien – un iemīlieties šajā garšā no jauna!

Ja jums šīs receptes šķita noderīgas, atzīmējiet rakstu ar “patīk” un dalieties ar draugiem sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par jūsu komentāriem – varbūt jums ir pašam sava ideālo kartupeļu pankūku recepte?