Šodien mēs gatavosim ļoti garšīgu uzkodu – kraukšķīgas kabaču standziņas siera panējumā. Kabači tiks cepti cepeškrāsnī bez eļļas.
Esmu drošs, ka šī recepte būs iecienīta daudziem. Ātri, vienkārši un ļoti garšīgi!
Kabačus cept cepeškrasnī bez eļļas ir ideāls veids, kā saglabāt ēdienu veselīgu un samazināt kaloriju saturu. Tas arī padara virtuves tīrīšanu vieglāku un ļauj saglabāt kabaču dabīgo garšu un tekstūru.
Šis gatavošanas veids ir ērts un ļoti piemērots tiem, kuri vēlas baudīt gardus kabačus, neizmantojot eļļu.
Kabačus var uzlabot, pievienojot tiem siera pildījumu pirms cepeškrāsns cepšanas bez eļļas. Tas piešķir ēdienam bagātīgu un siera garšu, vienlaikus saglabājot to veselīgu un viegli sagatavojamu.
Lasi vēl: Zemeņu ievārījums gatavs ātri un veiksmīgi – tikai 15 minūtēs; noslēpums slēpjas sagatavošanā
Sastāvdaļas:
cukini – 2 gab.
skābs krējums – 200 g (vai 2 olas);
2 ķiploka daiviņas;
sāls;
pipari;
siers – 100 g;
rīvmaize – 100 g.
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!