Kraukšķīgie kabaču “pirkstiņi” bez eļļas; Tos ģimene apēd vienā mirklī un ir sajūsmā

Šodien gatavosim ļoti gardu uzkodu – kraukšķīgas kabaču standziņas siera panējumā. Kabači tiks cepti cepeškrāsnī bez eļļas.

Es esmu pārliecināts, ka šī recepte būs populāra daudziem. Tā ir ātra, vienkārša un ļoti garšīga! Kabaču cepšana cepeškrāsnī bez eļļas ir lielisks veids, kā saglabāt ēdienu veselīgu un samazināt kaloriju daudzumu. Turklāt tas atvieglo virtuves tīrīšanu un ļauj saglabāt kabaču dabisko garšu un tekstūru.

Šis gatavošanas veids ir ļoti ērts un piemērots tiem, kas vēlas baudīt garšīgus kabačus, neizmantojot eļļu. Kabačus var papildināt ar siera pildījumu pirms cepšanas, kas piešķir ēdienam bagātīgu un siera piesātinātu garšu, vienlaikus saglabājot to veselīgu un viegli pagatavojamu.

Lasi arī: Ievērojami jaunumi latviešu leģendārā dziedātāja Ainara Mielava dzīvē

Cepot kabačus krāsnī ar pannējumu, rodas lielisks kontrasts starp kraukšķīgo virsmu un mīksto, sulīgo kabača iekšpusi. Pannējums piešķir kabačiem kraukšķīgumu, kas padara tos īpaši patīkamus ēst.

Kabači cepšanas laikā kļūst maigi un viegli krēmīgi, savukārt pannējums rada kraukšķīgu ārējo kārtu. Šī kombinācija starp mīksto un kraukšķīgo piešķir ēdienam lielisku tekstūras dažādību, kas ir apmierinoša garšas baudījumam.

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Kā pagatavot:

Cukini sagriež 1-1,5 cm biezās sloksnēs.

Skābajam krējumam pievieno sasmalcinātus ķiplokus, sāli un melnos piparus. Visu sajaucam.

Uz vidējas vai smalkas rīves sarīvējam 100 gramus siera (man ir holandiešu) un pieberam tikpat daudz rīvmaizes. Visu sajaucam.

Tālāk seko pats galvenasi solis!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment