Veido “baļķus” “Klostera mājai”, tas ir, satin trubiņas ar ķiršiem un tad cep cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 °C apmēram 20 minūtes. Ļaujiet pilnībā atdzist istabas temperatūrā.
Pagatavo kūkas krēmu. Saputo skābo krējumu ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, izmantojot mikseri, līdz iegūst mīkstu, viendabīgu masu.
Un salieciet kūku “Klostera māja”. Ceptās ķiršu pildītās tūbiņas liek uz šķīvja kārtās šādā secībā: 5 gabali, 4, 3, 2, 1, katru kārt bagātīgi pārziežot ar krēmu. Kūku liek ledusskapī uz vismaz 3 stundām. Pirms pasniegšanas apkaisa ar rīvētu tumšo šokolādi.
Sastāvdaļas
Kārtainās mīklas izstrādājumi bez rauga – 500 g
Sastāvdaļas pildījumam
Saldēti ķirši – 500 g
Cukurs – 180 g
Kukurūzas ciete – 1 ēdamkarote
Sastāvdaļas krēmam
Skābs krējums (30%) – 800 g
Vaniļas cukurs – 10 g
Pūdercukurs – 150 g
Sastāvdaļas dekorēšanai
Tumšā šokolāde – 50 g
Tevi noteikti interesēs
- “Swedbank” pārstāvji skaidro, kādi naudas pārskaitījumi radiem un paziņām ir pieļaujami un kādos apmērosby Sandra Vīgante
- “Kāpēc? Jo cilvēkam ir interesanti?”: latvietis pieradinājis lapsēnu un soctīklos rāda abu ikdienu (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Netaisiet manikīru trešdienā, jo tas ietekmēs jūsu maciņu: manikīra kalendārs septembrimby Laura Andersone