Veido “baļķus” “Klostera mājai”, tas ir, satin trubiņas ar ķiršiem un tad cep cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 °C apmēram 20 minūtes. Ļaujiet pilnībā atdzist istabas temperatūrā.
Pagatavo kūkas krēmu. Saputo skābo krējumu ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, izmantojot mikseri, līdz iegūst mīkstu, viendabīgu masu.
Un salieciet kūku “Klostera māja”. Ceptās ķiršu pildītās tūbiņas liek uz šķīvja kārtās šādā secībā: 5 gabali, 4, 3, 2, 1, katru kārt bagātīgi pārziežot ar krēmu. Kūku liek ledusskapī uz vismaz 3 stundām. Pirms pasniegšanas apkaisa ar rīvētu tumšo šokolādi.
Sastāvdaļas
Kārtainās mīklas izstrādājumi bez rauga – 500 g
Sastāvdaļas pildījumam
Saldēti ķirši – 500 g
Cukurs – 180 g
Kukurūzas ciete – 1 ēdamkarote
Sastāvdaļas krēmam
Skābs krējums (30%) – 800 g
Vaniļas cukurs – 10 g
Pūdercukurs – 150 g
Sastāvdaļas dekorēšanai
Tumšā šokolāde – 50 g
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc padomjlaikos teju visās mājsaimniecībās virtuves galdu pārklāja ar vaskadrānuby Rinalds Bergmanis
- Producents atklāj, kā Sedokova spēja atgūties pēc notikumiem ar Timmu, kā arī atklāj, cik lielus ienākumus viņa šobrīd gūstby Sandra Ločmele
- Dabas pētnieks Vilis Bukšs beidzot prognozē vai Jāņos arī sagaidīsim lietu: ”Būs nepatīkami”by Sandra Ločmele