Šokolāde šai piešķir kūkai dziļu, intensīvu garšu, kas apmierina gan saldumīļus, gan tos, kuri novērtē niansētas garšu kombinācijas.
Šokolādes garša ir daudzslāņaina un to var kombinēt ar dažādām sastāvdaļām, bet manuprāt, mūsu versija ir vislabākā.
Brīvdienās pārsteidz savus tuviniekus ar kādu gardumu – pagatavo neticami garšīgu šokolādes kūku, kuru var uztaisīt vien dažu minūšu laikā!
Lasi arī: Es atklāju viltīgus noslēpumus: tagad mani loki aug vienādi, lieli un biezi
Un pats labākais! Nebūs nepieciešama nedz cepeškrāsns, nedz želatīns, bet galarezultāts – ne tikai skaista kūka, bet arī ļoti garda.
Šokolāde izdala neatvairāmu aromātu, kas padara kūku vēl pievilcīgāku. Šokolādes smarža uzlabo garšas pieredzi un rada komfortu.
VIDEO:
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Gatavošanas process:
Salaužam cepumus ar rokām. Dziļā pannā ielejam pienu, pievienojam cukuru, kakao un cieti, samaisām ar putojamo slotiņu. Liekam uz plīts, uzvārām, samazinām liesmu un turpinām vārīt uz lēnas uguns līdz masa sabiezē.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Pamanīju, ka vīramāte Biruta kaut ko ieber manai tējai, tāpēc samainīju krūzes – stāstu visu kas notika
- Redzēt sapnī naudu ne vienmēr nozīmē gaidīt laimestu vai mantojumu: bieži šāds sapnis brīdina
- Es vienmēr atstāju sērkociņu pastkastītē: labs veids, kā pasargāt sevi no nevajadzīgām problēmām
- Ziema sāksies pēc mēneša: 24.novembris paliks visiem atmiņā ar nepatīkamiem laikapstākļiem
- Latviešu dziedniece aicina sekot 12 ticējumiem sēru laikā, kad viņsaulē aizgājis jums tuvs cilvēks
- Cik gan kauns man dažreiz ir par sievietēm: stāstu, kāpēc