Kūka “Zibens”: bez cepšanas, viegli un ātri pagatavojama. Patiess prieks garšas kārpiņām

 

Šokolāde šai piešķir kūkai dziļu, intensīvu garšu, kas apmierina gan saldumīļus, gan tos, kuri novērtē niansētas garšu kombinācijas.

Šokolādes garša ir daudzslāņaina un to var kombinēt ar dažādām sastāvdaļām, bet manuprāt, mūsu versija ir vislabākā.

Brīvdienās pārsteidz savus tuviniekus ar kādu gardumu – pagatavo neticami garšīgu šokolādes kūku, kuru var uztaisīt vien dažu minūšu laikā!

Lasi arī: Es atklāju viltīgus noslēpumus: tagad mani loki aug vienādi, lieli un biezi

Un pats labākais! Nebūs nepieciešama nedz cepeškrāsns, nedz želatīns, bet galarezultāts – ne tikai skaista kūka, bet arī ļoti garda.

Šokolāde izdala neatvairāmu aromātu, kas padara kūku vēl pievilcīgāku. Šokolādes smarža uzlabo garšas pieredzi un rada komfortu.

30.augustā mūsu senči ticēja, ka ir iespēja redzēt pareģojošus sapņus, bet tomēr ir jāizvairās no šīm lietām visas dienas garumā!

 Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Gatavošanas process:

Salaužam cepumus ar rokām. Dziļā pannā ielejam pienu, pievienojam cukuru, kakao un cieti, samaisām ar putojamo slotiņu. Liekam uz plīts, uzvārām, samazinām liesmu un turpinām vārīt uz lēnas uguns līdz masa sabiezē.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment