Kūkas “Šarlotes” un pīrādziņu vietā: maigi, aromātiski ābolu cepumiņi – ar mazu budžetu var izcept veselu kaudzi

Foto – ekrānuzņēmums

Ābolu ēdienu receptes, kas gatavotas no  pieejamiem produktiem, ir lielisks veids, kā gardi paēst un palutināt sevi, nepārsniedzot budžetu.

Šajā rakstā dalīsimies ar to, kā, izmantojot pavisam nelielus līdzekļus, var pagatavot veselu kalnu gardu cepumu! Tie sanāk mīksti, smaržīgi un atgādina smalkmaizītes, turklāt to pagatavošana ir patiešām vienkārša!

Ābols ir lieliska sastāvdaļa paša ceptos cepumos vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, āboli cepšanas laikā kļūst sulīgi un mīksti, piešķirot cepumiem patīkamu mitrumu un nodrošinot to, ka tie nav sausi. Tas palīdz saglabāt cepumus svaigus ilgāku laiku un piešķir tiem patīkamu tekstūru.

Lasi arī: Kāpēc jums vajadzētu turēt sveci vannas istabā – eksperti pastāsta par svarīgu iemeslu

Otrkārt, ābolu dabīgais saldums un vieglais skābums piešķir cepumiem garšas dziļumu un līdzsvaru, padarot tos interesantākus un mazāk vienveidīgus. Āboli labi sader ar tradicionālām garšvielām, kas bieži tiek izmantotas cepumu receptēs, piešķirot tiem sildošu un aromātisku garšu.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Pagatavošanas metode:

1. Olas saputo ar sāli – dara to ar mikseri līdz sāk veidoties vieglas putas. Pakāpeniski pievieno cukuru un vaniļu, un sakuļ līdz pūkainai masai.

13. aprīlī iestāsies Rozā Pilnmēness un tas ietekmēs ikvienu Zvaigžņu zīmi: padomi, kas šajā dienā jāievēro

2. Pievieno pakusušu sviestu. Nedaudz saputo, lai sviests savienotos ar sastāvdaļām. Miltus samaisa ar cepamo pulveri. Pakāpeniski ieber miltus, sāk mīcīt mīklu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk