3. Tai jābūt mīkstai, mazliet lipīgai, bet tādai, kas labi notur formu.
4. Pēc tam nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež mazos kubiņos. Ņem riekstus, sasmalcina tos (bet ne pārāk smalki). Liek ābolus un riekstus mīklā, samaisa ar karoti.
5. Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru un ar rokām veido cepumiņus. Liek pannā. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta 180 grādu temperatūrā, apmēram 20 līdz 30 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
6. Kad cepumi ir gatavi, ļauj tiem nedaudz atdzist un pārkaisa ar pūdercukuru.
Sastāvdaļas:
3 vidēji lielas olas
100 g sviesta
100 g cukura
310 g miltu
1,5 tējkarotes cepamā pulvera
Šķipsniņa vaniļas
Šķipsniņa sāls
2 lieli āboli
30 g riekstu (ieteicami Indijas rieksti)
Pūdercukurs
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Šie augi ir baisi ienaidnieki – ko nekad nevajadzētu stādīt blakus tomātiemby Anete Vītola
- Vācu aitu suns rēja uz metāla lūku ielas vidū: garāmgājēji bija samulsuši, ieraugot, kas slēpjas lūkas iekšpusēby Sandra Ločmele
- Zinoši dārznieki dārzā izmanto kanēli: iemesli, kāpēc to darīt, ir ļoti pārliecinošiby Laura Blūma