3. Tai jābūt mīkstai, mazliet lipīgai, bet tādai, kas labi notur formu.
4. Pēc tam nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež mazos kubiņos. Ņem riekstus, sasmalcina tos (bet ne pārāk smalki). Liek ābolus un riekstus mīklā, samaisa ar karoti.
5. Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru un ar rokām veido cepumiņus. Liek pannā. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta 180 grādu temperatūrā, apmēram 20 līdz 30 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
6. Kad cepumi ir gatavi, ļauj tiem nedaudz atdzist un pārkaisa ar pūdercukuru.
Sastāvdaļas:
3 vidēji lielas olas
100 g sviesta
100 g cukura
310 g miltu
1,5 tējkarotes cepamā pulvera
Šķipsniņa vaniļas
Šķipsniņa sāls
2 lieli āboli
30 g riekstu (ieteicami Indijas rieksti)
Pūdercukurs
Tevi arī varētu interesēt
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- 27. jūnijs – Grūbu diena senajos kalendāros: diena jāsāk ar īpašu rituālu, lai veiksme un labklājība turētos blakusby Laura Andersone
- Ne mobilais, ne stacionārais – ideāla elektroniskā ierīce senioriem pār 70 gadiem, lai justos droši un sazinātos viegliby Rinalds Bergmanis
- Cik lielu skaidras naudas summu patiesībā drīkst iemaksāt bankas kontā katru mēnesiby Rinalds Bergmanis