Ābolu ēdienu receptes, kas gatavotas no pieejamiem produktiem, ir lielisks veids, kā gardi paēst un palutināt sevi, nepārsniedzot budžetu.
Šajā rakstā dalīsimies ar to, kā, izmantojot pavisam nelielus līdzekļus, var pagatavot veselu kalnu gardu cepumu! Tie sanāk mīksti, smaržīgi un atgādina smalkmaizītes, turklāt to pagatavošana ir patiešām vienkārša!
Ābols ir lieliska sastāvdaļa paša ceptos cepumos vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, āboli cepšanas laikā kļūst sulīgi un mīksti, piešķirot cepumiem patīkamu mitrumu un nodrošinot to, ka tie nav sausi. Tas palīdz saglabāt cepumus svaigus ilgāku laiku un piešķir tiem patīkamu tekstūru.
Lasi arī: Kāpēc jums vajadzētu turēt sveci vannas istabā – eksperti pastāsta par svarīgu iemeslu
Otrkārt, ābolu dabīgais saldums un vieglais skābums piešķir cepumiem garšas dziļumu un līdzsvaru, padarot tos interesantākus un mazāk vienveidīgus. Āboli labi sader ar tradicionālām garšvielām, kas bieži tiek izmantotas cepumu receptēs, piešķirot tiem sildošu un aromātisku garšu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Pagatavošanas metode:
1. Olas saputo ar sāli – dara to ar mikseri līdz sāk veidoties vieglas putas. Pakāpeniski pievieno cukuru un vaniļu, un sakuļ līdz pūkainai masai.
2. Pievieno pakusušu sviestu. Nedaudz saputo, lai sviests savienotos ar sastāvdaļām. Miltus samaisa ar cepamo pulveri. Pakāpeniski ieber miltus, sāk mīcīt mīklu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- “Swedbank” mudina iedzīvotājus vienmēr makā turēt nedaudz skaidras naudas – zināms kāpēcby Sandra Ločmele
- Mans paziņa nav precējies – viņš meklē sievu, kas atbilst 9 nopietniem kritērijiemby Rinalds Bergmanis
- Lieldienās jāceļas agri un jādedzina zaļa svece: spēcīgi senlatviešu rituāli, lai piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestībuby Laura Blūma