Rudens receptes, kas pagatavotas no sezonāliem produktiem, ir lielisks veids, kā garšīgi paēst un panašķoties, netērējot daudz naudas par sastāvdaļām.
Šajā rakstiņā mēs jums pastāstīsim, kā par lētām naudiņām var izcept veselu lērumu šo garšīgo cepumu! Tie iznāk mīksti, aromātiski, līdzīgi smalkmaizītēm, un to pagatavošana ir patiešām ļoti vienkārša!
Ābols ir lieliska sastāvdaļa paša ceptos cepumos vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, āboli cepšanas laikā kļūst sulīgi un mīksti, piešķirot cepumiem patīkamu mitrumu un nodrošinot to, ka tie nav sausi. Tas palīdz saglabāt cepumus svaigus ilgāku laiku un piešķir tiem patīkamu tekstūru.
Otrkārt, ābolu dabīgais saldums un vieglais skābums piešķir cepumiem garšas dziļumu un līdzsvaru, padarot tos interesantākus un mazāk vienveidīgus. Āboli labi sader ar tradicionālām garšvielām, kas bieži tiek izmantotas cepumu receptēs, piešķirot tiem sildošu un aromātisku garšu.
Turklāt āboli ir dabiska un veselīga sastāvdaļa, kas desertiem pievieno šķiedrvielas un vitamīnus, tādējādi padarot cepumus nedaudz uzturvērtīgākus. Tie arī piešķir cepumiem vieglu augļu svaigumu, kas kontrastē ar sviesta un cukura bagātību, radot patīkami atsvaidzinošu garšu.
Triks, kāpēc šīs kotletītes ir tik spilgtas un garšīgas: slepena rudens recepte
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Pagatavošanas metode:
1. Olas saputo ar sāli – dara to ar mikseri līdz sāk veidoties vieglas putas. Pakāpeniski pievieno cukuru un vaniļu, un sakuļ līdz pūkainai masai.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk