Nikola Kuvicka, Heinz zīmola pārstāve, skaidro, ka tomātu mērces un kečupu nav nepieciešams uzglabāt ledusskapī līdz tā atvēršanai, pateicoties tā skābajai videi, taču, kad tomātu mērces burciņa vai kečupa pudele ir atvērta, to gan vajadzētu uzglabāt ledusskapī, lai mazinātu ārējo vides faktoru ietekmi.
Lasi vēl: 4 visveselīgākās mērces, kuras būtu jānogaršo ikvienam
Ja tevi mulsina tas, ka kafejnīcās vai picērijās mērču pudeles tiek atstātas uz galdiem visas darba dienas laikā katru dienu, neskatoties uz to, ka tās ir bijušas atvērtas, tad mēs tev varam atklāt nelielu noslēpumu – no rīta šīs mērču pudeles tiek novietotas uz galdiem, taču vakarā, pēc darba laika beigām, atgrieztas atpakaļ ledusskapī. Un vēl piebildīsim, ka šīs mērču pudeles tur visbiežāk nemaz netiek izlietotas pilnībā – pēc pavisam neilga laika, arī, ja tās ir puspabeigtas, tās nonāk miskastē.
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- Traks janvāris: no nulles līdz 21; Atkušņi, salnas un sniega vētras – sinoptiķi samulsina ar laika prognozēm Jaunajam gadam un svētkiem
- Pāvels Globa 5 zodiaka zīmem sola visspēcīgāko un labāko mēnesi 2026. gada janvārī – viss ies no rokas
- Ielūdzu vīrieti (52) pie sevis Jelgavā, lai kopā uzceptu piparkūkas — nepagāja ne piecas minūtes, kad viņš jau bija prom: stāstu, kas nogāja greizi
- “Viņi atkal neko neatnesa. Ne konfekti vai puķes, bet es tik daudz izdarīju” sūrojās māte
- Es pajautāju vecmāmiņai, ko viņi ēda Jaunajā gadā PSRS; 7 ēdieni, kas atšķiras no mūsdienu ēdieniem
- Turku uzņēmējs sajūsmā par redzēto Zinību dienas pasākumā vienā no Rīgas skolām: ”Tas tik ir kaut kas”








