Nikola Kuvicka, Heinz zīmola pārstāve, skaidro, ka tomātu mērces un kečupu nav nepieciešams uzglabāt ledusskapī līdz tā atvēršanai, pateicoties tā skābajai videi, taču, kad tomātu mērces burciņa vai kečupa pudele ir atvērta, to gan vajadzētu uzglabāt ledusskapī, lai mazinātu ārējo vides faktoru ietekmi.
Lasi vēl: 4 visveselīgākās mērces, kuras būtu jānogaršo ikvienam
Ja tevi mulsina tas, ka kafejnīcās vai picērijās mērču pudeles tiek atstātas uz galdiem visas darba dienas laikā katru dienu, neskatoties uz to, ka tās ir bijušas atvērtas, tad mēs tev varam atklāt nelielu noslēpumu – no rīta šīs mērču pudeles tiek novietotas uz galdiem, taču vakarā, pēc darba laika beigām, atgrieztas atpakaļ ledusskapī. Un vēl piebildīsim, ka šīs mērču pudeles tur visbiežāk nemaz netiek izlietotas pilnībā – pēc pavisam neilga laika, arī, ja tās ir puspabeigtas, tās nonāk miskastē.
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi nāk klajā ar jaunākajām prognozēm: no 1. decembra Latvijā laika apstākļi piedzīvos iespaidīgas izmaiņas
- Kaimiņiene (75) no Ziepniekkalna palūdza man apliet puķes dzīvoklī, kad es pamanīju kas stāv uz galda – vairs nesveicinos ar viņu
- Kā es uzglabāju kartupeļus dzīvoklī pat aprīlī, kā no pagraba: tie nesadīgst, nepūst, un neviena bojāta kartupeļa
- Torte “Āboli sniegā” – vienkārša un ātra vecmāmiņas recepte gardam desertam, kas burtiski kūst mutē
- Šīs 3 Zodiaka zīmes, sākot ar 1. decembri, beidzot izjutīs sen aizmirstu laimi
- Ko nevajadzētu darīt 1. decembrī – dienā, kad Visums piepilda vēlmes, bet ne visas







