Nikola Kuvicka, Heinz zīmola pārstāve, skaidro, ka tomātu mērces un kečupu nav nepieciešams uzglabāt ledusskapī līdz tā atvēršanai, pateicoties tā skābajai videi, taču, kad tomātu mērces burciņa vai kečupa pudele ir atvērta, to gan vajadzētu uzglabāt ledusskapī, lai mazinātu ārējo vides faktoru ietekmi.
Lasi vēl: 4 visveselīgākās mērces, kuras būtu jānogaršo ikvienam
Ja tevi mulsina tas, ka kafejnīcās vai picērijās mērču pudeles tiek atstātas uz galdiem visas darba dienas laikā katru dienu, neskatoties uz to, ka tās ir bijušas atvērtas, tad mēs tev varam atklāt nelielu noslēpumu – no rīta šīs mērču pudeles tiek novietotas uz galdiem, taču vakarā, pēc darba laika beigām, atgrieztas atpakaļ ledusskapī. Un vēl piebildīsim, ka šīs mērču pudeles tur visbiežāk nemaz netiek izlietotas pilnībā – pēc pavisam neilga laika, arī, ja tās ir puspabeigtas, tās nonāk miskastē.
Avots: rd.com
Tevi noteikti interesēs
- “Un tad brīnās, ka nav augļu vai tie ir negaršīgi!”: agronome dalās pieredzē, ka lielākā daļa dārznieku nepareizi “baro” savas paprikasby Laura Andersone
- Vīrs bija komandējumā, un vīramāte ieradās ciemos uz mūsu māju Tukumā — taču naktī mani pamodināja dīvaini trokšņi…by Rinalds Bergmanis
- Naktī, braucot caur Talsiem, vīrietis pamanīja pudeli uz ceļa: izrādijās tā nebija tur nejauši…by Rinalds Bergmanis